به گزارش خبرگزاری خبرانلاین آیت الله سید محمد شاهچراغی روز سه شنبه پیش از مراسم سخنرانی رئیس جمهوری در جمع مردم سمنان در ورزشگاه تختی این شهر ضمن خوشامد به رئیس جمهوری و هیات همراه بدلیل سفر به استان سمنان بیان داشت: خدماتی كه در دولت یازدهم انجام شده است مصداق سخن رسول اكرم (ص) می دانیم كه از ایشان پرسیدند بهترین مردم كیست، فرمودند هر كسی كه به مردم بهتر و بیشتر خدمت می كند بهترین مردم است و ملاك برتری خدمت است.
وی ادامه داد: خدمات دكتر روحانی به عنوان رئیس جمهوری كشور جای تشكر دارد و ایشان در سخنرانی خود به آن خدمات اشاره خواهد كرد.
وی اظهار داشت: استان ممتاز سمنان مانند همه استان ها مشكلاتی دارد و این استان تشنه آب است و از شما می خواهیم استان ما را به دریای خزر متصل كنید چرا كه درمان تشنگی سمنان وصل شدن استان به دریای خزر است.
شاهچراغی افزود: جوانان عزیز متدین و ولایی استان سمنان از شما كار و اشتغال می خواهند و امیدواریم در این سفر شاهد حل شدن مشكل اشتغال در استان باشیم.
رئیس جمهوری ساعت 10:30 امروز از طریق ایستگاه راه آهن وارد شهر سمنان شد و مراسم استقبال مردمی از وی از میدان امام خمینی (ره) تا میدان سعدی سمنان در میان انبوه جمعیت استقبال كننده انجام شد. برنامه های رئیس جمهوری و هیات دولت در بیست و ششمین سفر استانی به استان سمنان، شركت در شورای اداری، نشست با نخبگان، علما و ایثارگران، نشست با سرمایه گذاران و امضای نمادین تعدادی تفاهم نامه و مصاحبه مطبوعاتی است
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۳
نماینده ولی فقیه در استان سمنان سمنان را استانی تشنه عنوان کرد و گفت: بیکاری و کمبود آب دو مشکل عمده و اساسی استان سمنان بر شمرده می شوند.
منبع: خبرآنلاین