فدراسیون جهانی آمار و اطلاعات فوتبال از صعود 99 پله‌ای استقلال در رده‌بندی باشگاه‌های جهان خبر داد.

در جدیدترین رده بندی باشگاه‌های فوتبال جهان باشگاه استقلال با 99 پله صعود نسبت به ماه گذشته در رتبه 235 جهان قرار گرفت.
استقلال در کنار باشگاه‌های تولیمو کلمبیا و اسپورتینگ براگا پرتغال در رده 235 قرار گرفته است.در این رده‌بندی تیم‌های ذوب‌آهن و سپاهان نیز حضور دارند که به ترتیب در رده‌های 172 و 222 قرار گرفته‌‌اند. همچنین تیم پیروزی با سقوط 79 پله‌ای در مکان 325 قرار گرفت.
در این رده‌بندی تیم‌های بارسلونا، استودیانتس آرژانتین، وردربرمن، چلسی و منچستریونایتد به ترتیب اول تا پنجم هستند.
رقبای آسیایی استقلال نیز در این رنکینگ حضور دارند که الغرافه در مکان 238 و الجزیره در رتبه 269 باشگاه‌های جهان قرار گرفته‌اند.در این رده‌بندی از تیم الاهلی عربستان خبری نیست.
فدراسیون بین‌المللی آمار و اطلاعات فوتبال همچنین دو روز پیش آخرین رده‌بندی بهترین گلزنان سال 2010 جهان را اعلام کرد که در آن فرهاد مجیدی کاپیتان استقلال در رتبه هفدهم است.

 

منبع: خبرآنلاین