معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: تا زمانی که معتقد باشیم سرمایه اصلی نه در جیب ما بلکه در فکر هر انسان است رسیدن به قله موفقیت هموار و نزدیک است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،  سورنا ستاری در اختتامیه دوازدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی اظهار داشت: خوشحالم که برگزاری این جشنواره سال به سال دارای نوآوری‌های جدیدی است و از سال گذشته الميپياد طرح كسب و كار دانشجويي به جشنواره اضافه شد وامسال نیز برگزاري بيستمين سالگرد تاسيس شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان و و اضافه شدن بخش شناسايي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري به بخش‌هاي رقابتي جشنواره را شاهد بودیم.

وی با بیان اینکه همواره در این جشنواره به دنبال اکوسیستم زیست‌بوم کارآفرینی بوده‌ایم، ابراز داشت: در این زیست‌بوم پیمایش مسیر موفقیت بر عهده خود ماست و برای پیشرفت نباید به کمک‌های دولتی دل خوش کنیم چرا که خود ما سیمرغ هستیم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد: تا زمانی که فکر کنیم سرمایه نه در جیب ما بلکه در فکر هر انسانی است رسیدن به قله موفقیت هموار و نزدیک است.

جشنواره شیخ‌بهایی چرخه تولید علم و ثروت را تکمیل کرده است

در ادامه وحید احمدی اظهار داشت: زمانی که در سال 81 جشنواره شیخ‌بهایی فعالیت خود را آغاز کرد به هیچ عنوان تصور نمی‌رفت با این موفقیت و استقبال به راه خود ادامه دهد.

وی افزود: این جشنواره با برنامه و حرکت صحیح و هدفمند چرخه تولید علم و ثروت را تکمیل کرد و در طول این دوازده سال هر سال شاهد برنامه‌های جدیدی برای جشنواره بودیم.

معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: امیدواریم المپیاد کسب و کار دانشجویی که از سال گذشته فعتیت خود رادر کنار جشنواره فن‌آفرین شیخ‌بهایی آغاز کرده است در کنار دیگر موارد جایگاه خود را نشان دهد.

معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به اشاره به برگزاری فضای نشا در جشنواره دوازدهم و فراهم سازی فضای مذاکره میان سرمایه‌گذار و فن‌آفرینان، ابراز داشت: باید قدردان دست‌اندرکاران این جشنواره ملی در شهرک علمی تحقیقایت اصفهان باشیم و تلاش کنیم که هر سال این جشنواره‌ به اندازه‌ای رشد کند که به زودی شاهد برگزاری این جشنواره به شکل بین‌المللی باشیم.