مجموعه تلویزیونی «چار دیواری» به کارگردانی سیروس مقدم با 5/36 درصد آرا موفق‌ترین سریال نوروزی به انتخاب کاربران خبرآنلاین شد.

به گزارش خبرآنلاین، این سریال در 15 قسمت 45 دقیقه‌ای در ایام نوروز از شبکه یک روی آنتن رفت.

آتیلا پسیانی، امیر جعفری، سعید آقاخانی، بهنوش طباطبایی، مریم امیرجلالی، مهران رجبی، آزیتا لاچینی و ... در مجموعه کمدی/اجتماعی «چار دیواری» بازی کرده‌اند که بر مبنای فیلمنامه‌ای از محسن تنابنده و سعید آقاخانی ساخته شده است.

21/1 درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی خبرآنلاین سریال «زن بابا» را انتخاب کردند که به کارگردانی سعید آقاخانی از شبکه سه پخش شد.

سیروس گرجستانی، محمد کاسبی، علی صادقی، شقایق دهقان، رامین ناصر نصیر و ... بازیگران مجموعه تلویزیونی «زن بابا» هستند.

مجموعه تلویزیونی «دارا و ندار» به کارگردانی مسعود ده‌نمکی با 8/6 درصد کمترین آرای کاربران خبرآنلاین را به خود اختصاص داده است.

این سریال با بازی فتحعلی اویسی، رضا رویگری، نگار فروزنده، مرجانه گلچین، سام درخشانی، رضا توکلی، بهنوش بختیاری و در ایام نوروز از شبکه تهران پخش شد.

35/6 درصد کاربران خبرآنلاین نیز در پاسخ به پرسش «به نظر شما موفق‌ترین سریال نوروزی کدام بود؟» گزینه «هیچکدام» را انتخاب کرده‌اند.

منبع: خبرآنلاین