پرینگلز با تولید چیپس‌هایی یک‌دست و یک شکل و در بسته‌بندی متفاوت ۵۰ سالی است که در جهان مشهور شده است. اما بر خلاف روش سنتی چیپس‌هایی از این نوع چطور در کارخانه تولید می‌شوند؟ شبکه دیسکاوری به سراغ این مسئله رفته است.

 

 

Video Link

 

مرحله اول تولید این چیپس‌ها با ترکیب به نسبت يك به دوي آب و آرد سيب‌زميني  و همچنین اضافه کردن نشاسته ذرت شروع می‌شود. نشاسته ذرت  به چيپس‌ها استحكام بيشتري مي‌بخشد. 


اين تركيب سپس به وسیله تسمه نقاله به محل ماشین مخلوط کردن برده می‌شود و حسابی مواد مخلوط می‌شوند.
 


مواد تركيب شده روي تسمه نقاله ديگري قرار مي‌گيرند تا وردنه از روي آنها عبور كرده و خميري نازك به دست آيد. فشاري كه براي صاف کردن و درست کرن خمير به آن وارد مي‌شود بيشتر از چهار تن است.





حالا موقع قالب زدن است. خميرها توسط كاترهایي چرخان قالب خورده  و تكه خميرهايي به شكل بيضي که همان چیپس‌ها هستند درست مي‌كنند. خمير مازاد كنار گذاشته شده و در نهايت بازيافت مي‌شود.
 




روي تسمه نقاله حالا تنها تكه‌هاي بيضي‌شكل چيپس‌هاي خام باقی مانده است.  چيپس‌ها وارد فر مي‌شوند تا پخته شوند، البته به صورت جداگانه روي قالبي منحني قرار مي‌گيرند تا انحناي مشهور و منظمي كه در اين چيپس‌ها ديده مي‌شود،‌ درون فر ايجاد شود. مدت زمان پخت 11 ثانيه است.





پس از پخت و با انتقال روي نوار نقاله ديگری،‌ مرحله طعم‌دار كردن انجام می‌شود تا بر اساس دستور تولید طعم‌های مختلف به خط بسته‌بندی برسد. 

در نهايت چيپس‌ها از زير نگاه كارگران عبور مي‌كنند تا تكه‌هاي خرد شده يا سوخته جدا شده و وارد بسته‌بندی نشوند.  

پس از آن چيپس‌ها وزن‌كشي و در نهایت بسته‌بندي مي‌شوند تا به دست مشتری برسند. 



۵۴۵۴

منبع: 20