تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۸

اگر همانند سالهای گذشته بتوان سالانه 200 تیم 14 نفره را آموزش داد در یک زمان پنج ساله شمار قابل توجهی جوان آموزش دیده با هدف مبارک امداد و نجات در اختیار جامعه قرار خواهند گرفت

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ عبدالله جعفری، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان، در آئین تجلیل از مجریان طرح دادرس با اعلام مطلب فوق افزود: با توجه به بشردوستانه بودن کار امداد و نجات 23 هزار فرهنگی به همراه دانش آموزان آنها مشتاق پوشیدن لباس هلال احمر و خدمت به مردم هستند.

وی با اشاره به آموزش 16 هزار نفری در طرح دادرس گفت: طرح دادرس و آموزش دانش آموزان یک کار پسندیده در جامعه متمدن ایران اسلامی است.

وی در ارتباط با نجات یک دانش آموز توسط معلم زن خاطرنشان کرد: اگر آموزشهای تخصصی در کنار چنین کارهای انسان دوستانه قرار بگیرد نتیجه کار بسیار خوب و در راستای اهداف هلال احمر نیز خواهد بود.

معاون تربیت وسلامت آموزش و پرورش خواستار آموزش دانش آموزان از سالهای ابتدایی شروع تحصیل شد و اجرای طرحهایی نظیر غنچه های هلال احمر را در توجه دانش آموزان به این مولفه موثر دانست.

جعفری افزود: طرح های ابتکاری دراین زمینه می تواند دو سازمان آموزش و پرورش و هلال احمر را به هم نزدیک کرده و این همکاری را به نتیجه بسیار مطلوبش تداوم بخشد.

پاک بین، معاون جوانان هلال احمر همدان نیز آموزش و پرورش را یار و یاورهلال احمر دانست و گفت: در طرح دادرس و طرحهایی که نیاز به همکاری آموزش و پرورش بوده این سازمان همکاری همه جانبه را با هلال احمرداشته است.

وی افزود: در این طرح دو رئیس شعبه، دو کارشناس سلامت، دو کارشناس جوانان و دو مربی بعنوان نمونه انتخاب شده اند که مورد تقدیر قرارمی گیرند.

پاک بین، مقیاس ارزیابی شعب را بررسی و ارزشیابی عملکرد آنها ذکر کرد و گفت: عملکرد بیشتر شعب همانند هم بودند ولی بعضی ازشعب نقاط قوت مشهود در اجرای این طرح داشتند که بعنوان شعب برتر انتخاب شدند.

 

 

برچسب‌ها