به گزارس خبر آنلاین از همدان ؛ نرگس نوراله زاده، رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای شورای شهر همدان که در جلسه هیئت امنای مرکز مطالعات و پژوهشهای شورای شهر سخن می گفت از راهاندازی سیستم یکپارچهسازی ارائه خدمات شهری به شهروندان در راستای تحقق شهر الکترونیک در آینده نزدیک خبر داد وگفت: شهرداری همدان جزو معدود شهرهایی است که به دنبال نوآوری بوده تا بتواند مدیریت منعطف و بروزی را داشته باشد.
وی افزود: این امر یکی از بهترین اقداماتی است که در راستای تحقق شهرداری الکترونیک و ارتقای بهرهوری، تحقق واقعی تکریم ارباب رجوع و تسریع در اقدامات شهرداری در سطح شهر برای ارائه خدمات الکترونیک اتفاق میافتد.
نوراله زاده، تصریح کرد: محاسبه عوارض به صورت آنلاین به دلیل نبود زیرساختها امکان پذیر نبود که هماکنون با پیگیریهای به عمل آمده مقدمات این کار اجرایی شده و علاوه بر کسب درآمد پایدار برای شهرداری بستر اجرایی شدن قانون و نیز تسریع در پرداخت عوارض خودرو برای شهروندان امکان پذیر شده است.
حمیدرضا طبی مسرور، نایب رییس شورای اسلامی شهر همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه سیستم یکپارچهسازی شهرداری نیاز است که در طرح تفضیلی نمود پیدا کند، اظهار داشت: برآیند و انتظار موردنظر از طرح تفصیلی گذشته کمتر اتخاذ شده و عرصههای مختلف نه تنها تاثیر نداشته بلکه اهرم بازدارنده بوده است.
وی با بیان اینکه یکی از رسالتهای عمده شهرداریها اجرایی کردن طرح تفصیلی است، عنوان کرد: انتظار میرود ضمن همافزایی در مدیریت شهری، با راهاندازی سیستم یکپارچه ارائه خدمات شهری شاهد تحولات در مدیریت شهری همدان باشیم.
رییس کمیسیون معماری، شهرسازی و فنی و عمرانی شورای شهر همدان نیز در این جلسه با اشاره به قدرت انفجار اطلاعات و تکنولوژی بیان کرد: دهکده جهانی با نرمافزارها و تکنولوژیهای مدرن همچون سیستم یکپارچهسازی سامانه شهرداری اتفاق میافتد.
ابراهیم مولوی اظهار داشت: امروزه سیستم یکپارچه الکترونیکی زبان مشترک دنیا است و راهاندازی این سیستم در شهرداری همدان نوعی احترام به شهروندان در ارائه خدمات بهتر است.
وی با اشاره به اینکه امروزه قدرت دنیا بر حول فنآوری و اطلاعات میچرخد، گفت: لازم است شورا اعتبارات و حمایتهای لازم را برای سازمان فنآوری و اطلاعات شهرداری لحاظ کند تا با راهاندازی سیستم یکپارچهسازی خدماترسان موضوع شهر الکترونیک تحقق یابد.
مولوی سازمان فنآوری و اطلاعات شهرداری همدان را بهترین فرصت و مکان برای ایجاد افزایش راندمان کاری و خدمات سریع برشمرد و افزود: کمترین سرمایهگذاری در این سازمان چندین برابر آورده و درآمدزایی برای شهرداری را به دنبال دارد.