وي و همكارش براي ورز آوردن خمير اين كيكهاي سنتي با سرعتي باورنكردني و نوبتي به خمير سبزرنگ كيك ضربه ميزنند،البته يكي با دست و ديگري با پتك بزرگ چوبي.
ناكاتاني كه براي ضربه زدن به خمير از تكنيك كاراته استفاده ميكند، به همراه دستيارش براي تمركز بيشتر حين ورز آوردن خمير اين كيك پرطرفدار از آواهاي مخصوص هنرهاي رزمي نيز استفاده ميكنند. ناكاتاني يكي از مشهورترين آشپزهاي متخصص در پخت موچي شيرين در كل ژاپن است.
در اين فيلم جالب آماتوري، ناكاتاني از اهالي شهر نارا، در جنوب ژاپن درحال ورز دادن خمير سبزرنگي است كه از برنج بخارپز تهيه شدهاست، البته با ضربههايي كاراتهاي مانند و با دست برهنه درحالي كه دستيارش بدون كوچكترين مكث و ترديدي در ازاي هر ضربه دست ناكاتاني با يك پتك چوبي بزرگ و سنگين به خمير ضربه ميزند. سرعت ضربات به اندازهاي بالا است كه براي دقيقديدن حركات دست دو آشپز بخشي از فيلم به صورت اسلوموشن پخش ميشود.
2121