نماینده مردم نهاوند: بهسازی روستا، تلاش برای حل مشکل اشتغال، فراهم‌سازی زندگی مطلوب برای دوام حضور روستاییان در روستاها و ایجاد فضای سالم و چهره زیبا از روستا را از وظایف دهیاری‌ها دانست.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از نهاوند ؛ حسن بهرام نیا، نماینده مردم نهاوند که در جلسه هم اندیشی با دهیاران این شهرستان سخن می گفت از اقدام مجلس برای اصلاح برخی قوانین شبهه‌ناک خبر داد و گفت: 60 درصد مسکن روستایی در معرض انواع بلایای طبیعی قرار دارند.

وی در ادامه با بیان اینکه برخی قوانین در حوزه روستاها نیازمند شفاف‌سازی است، گفت: بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‎های موجود در روستاها، نقش‌آفرینی دهیاران و غنی‌سازی سرمایه‌ها نیازمند افزایش مطالعات و کار کارشناسی است.


بهرام نیا تصریح کرد: دولت گذشته و فعلی در راستای مقاوم‌سازی، بهسازی و نوسازی مساکن روستایی تسهیلات خوبی ارائه داده است.

وی در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: باید در سال جاری تسهیلات بیشتری برای مساکن روستایی شهرستان نهاوند توسط بنیاد مسکن اختصاص یابد.