دکتر ابوالفضل عظیم، رئیس سازمان نظام پزشکی همدان با اعلام مطلب فوق افزود: از آنجا که تعداد شکایات به سازمان نظام پزشکی استان زیاد است بنابراین مدت زمان بررسی پروندهها به طول میانجامد تاجاییکه پروندههای مربوط به سال 92 به تازگی مورد بررسی و کارشناسی قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: روند بررسی پروندههای شکایت طولانی بوده و نیاز به کارشناسی دقیق و اختصاصی دارد به طوریکه با توجه به نوع شکایت از متخصصان آن رشته مانند جراحان نوزاد، متخصصان زنان و کودکان برای بررسی پرونده دعوت به عمل میآید.
عظیم عنوان کرد: برخی از پروندهها جزء موارد استثنایی هستند که در مدت زمان کوتاهتری مورد بررسی و تحقیق قرار میگیرند؛ به عنوان مثال یک مورد شکایت داشتیم که نوزاد به صورت نارس و با ناهنجاری و مشکلات قلبی و دست و پا به دنیا آمده و در سونوگرافی ناهنجاری مشخص نبوده است و پزشک آزمایشگاه مربوطه هم نتوانسته پاسخ درستی از نتیجه آزمایش به مادر باردار ارائه دهد.
وی تاکید کرد: از آنجا که این نوزاد متولد شده زنده با ناهنجاری بود، بنابراین نظام پزشکی پرونده شکایت خانواده را به صورت استثنایی و سریع مورد بررسی قرار داد و در نتیجه پزشک آزمایشگاه به عنوان مقصر محکوم به پرداخت 18 میلیون دیه به خانواده شاکی بوده تا نوزاد تحت اعمال جراحی درمانی قرار گیرد.
رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان اظهار کرد: خوشبختانه شکایات مربوط به بیمارستان زنان و زایمان بسیار اندک است و بدون شک همه پزشکان تلاش میکنند تا بیماران خود به سلامتی کامل دست یابند.
وی ادامه داد: هیچ پزشکی راضی نیست حال بیمار خود را بدتر کند اما گاهی عوارض داروها، اعمال جراحی و آزمایشگاهی موجب بروز عکسالعملی میشود که مشکلاتی را برای بیمار به وجود میآورد.
لازم به یادآوری است، روز دوشنبه 21 تیرماه مادری نوزاد 4 کیلویی خود را به صورت طبیعی در بیمارستان فاطمیه شهر همدان به دنیا آورده که به علت کمبود اکسیژن دچار مشکلات تنفسی شده و در نتیجه در دستگاه نگهداری میشود اما پس از 4 روز دوام نیاورده و فوت میکند.
خانواده نوزاد فوت شده علت مرگ را قصور پزشکی و تشخیص اشتباه رزیدنت بیمارستان مبنی بر انجام زایمان طبیعی به جای سزارین میدانند و علیه پزشک مربوطه به نظام پزشکی شکایت کردهاند.