به گزارش خبرانلاین لرستان ،این سامانه چند هفته گذشته به صورت آزمایشی در خرم آباد شروع به کار کرده بود که برای اولین بار در سطح کشور رسما آغاز بکار کرد
همچنین باشگاه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی لرستان هم با حضور شرکت کنندگان افتتاح شد و مورد بازدید عموم قرار گرفت
اطلاعرسانی و آموزش مشاورهای تلفنی و هواشناسی کشاورزی به کشاورزان استان، ارائهی مشورتهای فنی کشاورزی به کشاورزان از راه تماس تلفنی؛
ارائهی خدمات پس از فروش به کشاورزان، سفارشگذاری و خرید تلفنی نهادههای کشاورزی با کیفیت از طریق همین سامانه؛
در کمترین زمان ممکن به کشاورزان بیشترین خدمات غیرحضوری ارائه میشود و انتقادات کشاورزی از طریق همین تلفن به سازمان جهاد کشاورزی منتقل میشود.
همچنین ارائهی خدمات رایگان آب و خاک به کشاورزان استان؛ از فعالیتها و اموراتی است که کشاورزان استان می توانند از طریق سامانه 1559 پیگیر آنها باشند
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور در جمع خبرنگاران گفت: از کشاورزان برای عضویت در باشگاه کشاورزان استان به صورت سالانه مبلغ ناچیزی دریافت میشود ولی در مقابل انواع خدمات و اطلاعات روز به ایشان ارائه خواهد شد.
وی افزود: تلاش باشگاه کشاورزان استانها و سامانه تلفنی 1559 این است که ترکیب عوامل تولید به سوی بهبود کیفیت نهادههای تولید و کاهش هزینههای تولید برود؛ چرا که کاهش هزینههای تولید خود باعث بهبود کیفیت محصولات هم میشود و البته رقابتپذیری محصولات را هم افزایش خواهد داد.
یزدان سیف گفت: تلاش ما آن است که میز خدمات الکترونیکی به جامعهی کشاورزان را گسترش بدهیم و سامانهی 1559 در هفتهی دولت امسال در سراسر استانهای کشور افتتاح میشود.
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایران اظهار داشت: نباید کشاورز برای تولید محصولش مدام هزینه کند این مهم است که ما برنامهریزی کنیم تا هزینههای تولید روز به روز کاهش یابد و مراجعات حضوری کشاورز برای تهیه نهادههای تولید هم کمتر شود. وی افزود: متأسفانه در گذشته در حوزهی هواشناسی کشاورزی به قدر کافی اطلاعرسانی خطاب به کشاورزان نشده است و این سامانه میخواهد این نقص بزرگ را جبران کند چرا که مهم است کشاورز بداند شرایط آب و هوایی برای کشتها چگونه است.
سیف در پایان گفت : باشگاه کشاورزان استان و سامانهی 1559 این هدف را نیز دنبال میکنند که هزینههای مبادله در بخش کشاورزی برای کشاورز کاسته شود؛
امیدواریم شماره تلفن 1559 نیز همچون شمارههایی نظیر 110 و 137 به یک تلفن جاافتاده در جامعه بهویژهی جامعهی کشاورزان تبدیل شود.
۴۸