مسئول مرکز اسناد و کتابخانه اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان گفت: تعداد کتاب‌های این مرکز به بیش از پنج هزار جلد رسید

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، «عليرضا گودرزي» افزود: 700 عنوان كتاب جديد در حوزه‌هاي معماري، مرمت، هنر، گردشگري، صنايع‌دستي و... به مجموعه كتاب‌هاي اين مركز افزوده شد
وي گفت: بر اين اساس،در حال حاضر بيش از پنج هزار عنوان كتاب، فصلنامه و مجله تخصصي و پژوهشي در زمينه‌هاي باستان‌شناسي، مرمت، معماري، گردشگري، صنايع‌دستي و ... در كتابخانه اداره كل ميراث فرهنگي استان سمنان موجود است.
گودرزي با بيان اينكه اين كتابخانه يكي از تخصصي‌ترين و مهم‌ترين كتابخانه‌هاي استان سمنان در حوزه‌هاي ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري است، افزود: بخش ديگري از اين مركز مربوط به آرشيو اسناد و مدارك بناهاي تاريخي، مناطق گردشگري و صنايع دستي است كه به صورت بانك اطلاعاتي جامع در اختيار پژوهشگران و دانشجويان قرار مي‌گيرد.
مسئول مركز اسناد و كتابخانه اداره كل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان سمنان گفت: با هدف ارتباط هر چه بيشتر و مطلوب‌تر علاقمندان، دانشجويان و پژوهشگران با مركز اسناد و كتابخانه اداره كل، بخشي در پايگاه اينترنتي اداره كل ميراث فرهنگي استان سمنان با عنوان "مركز اسناد" وجود دارد و علاقمندان مي‌توانند با ورود به اين بخش از ليست كتابهاي موجود و مدارك مورد نياز براي دريافت كتاب و اطلاعات، مطلع شوند.
آدرس پايگاه اينترنتي اداره كل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان سمنان www.mirassemnan.ir است.
مركز اسناد و كتابخانه اداره كل ميراث فرهنگي استان سمنان در محل اداره كل ميراث استان سمنان واقع شده است

46

منبع: خبرآنلاین