به گزارش خبرانلاین لرستان ،علیرضاکاکاوند با اشاره به تخصیص ۵۰۰میلیون دلار برای آبرسانی به مناطق محروم روستایی کشور افزود: این اقدام جهادی از طریق صندوق توسعه ملی صورت گرفته که سهم لرستان از این میزان ۳۵۳ میلیارد ریال است.
وی اظهار کرد: تلاش می شود با جذب این اعتبار، ۱۸۴روستای استان آبرسانی شده که از این تعداد ۴۵ روستا در هفته دولت ، ۷۷ روستا در دهه فجر و مابقی تاپایان سال مالی ۹۵ به بهره برداری برسد.
مدیرعامل شرکت آبفار لرستان با اشاره به طلب ۴۰ میلیارد ریالی این شرکت از مشترکان، اظهار کرد: عدم پرداخت این میزان آب بها باعث مشکلاتی برای شرکت و کندی روند اجرای طرح های عمرانی شده است.
کاکاوند گفت: کنترل کیفی آب روستاها و خرید کلر از پرداختی های مشترکان انجام می شود که باید مردم توجه ویژه ای به این مهم داشته باشند.
در حال حاضر تعداد ۲ هزار و ۸۵۱ روستا در سطح استان وجود دارد که از این تعداد یکهزار و ۵۵۱ روستا جمعیت بالای ۲۰ خانوار دارند.
یکهزار و ۳۷۷ روستا با ۱۱۸ هزار و ۶۰۰ مشترک از خدمات شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان بهره مند هستند
۴۶