به گزارش ایسنا، محققان میگویند؛ برخلاف آنچه در گذشته تصور میشد، قهوه تلخ برای معده مضر نیست، چون حاوی مادهای است که به معده پیغام میدهد، تولید اسید خود را کاهش دهد.
دکتر ورونیکا سوموزا محقق دانشگاه وین در اتریش با همکاری دستیار خود توماس هوفمن از دانشگاه فناوری مونخن در آلمان در این تحقیق خاطرنشان کردند: این کشف به بسیاری از افرادی که نسبت به قهوه حساس هستند کمک خواهد کرد.
پزشکان تصور میکنند در قهوه مواد شیمیایی موجود است که باعث میشود، معده اسید زیادتری ترشح کند. لذا این محققان میگویند میتوان با پروسههای خاصی، نوعی قهوه سازگار با معده تولید کرد که البته سایر مزایای قهوه مثل پیشگیری از دیابت و بیماریهای قلبی را دارا باشد.
این پژوهشگران در بررسیهای خود چندین ماده را شناسایی که ظاهرا تغییرات شیمیایی مرتبط با افزایش تولید اسید را مورد هدف قرار میدهند. این مواد شامل کافئین، کاتکولها و سایر محتویات قهوه هستند.
محققان امیدوارند نمونههای جدید قهوه را که با معده افراد حساس سازگار است در سال 2010 روی نمونههای انسانی آزمایش کنند.