بسیج نوشت : مسئول بسیج هنرمندان استان گفت: اختتامیه جشنواره سراسری ادبیات داستانی بسیج به میزبانی استان چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود.

سرهنگ پاسدار بیگی  اظهار کرد: این برنامه از روز چهارم مهر ماه با حضور در گلزار شهدا و تجدید پیمان با آرمان‌های شهدا و امام شهدا در شهرکرد کار خود را آغاز خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در این اختتامیه بیش از 120 نفر از هنرمندان کشوری حضور خواهند داشت افزود: کارگاه آموزشی با حضور اساتید کشوری به مدت دو روز در حاشیه این مراسم برگزار می‌شود.

این مسئول تصریح کرد: تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم و شهدای منا، حضور هنرمندان موسیقی کشور و اجرای برنامه، سخنرانی یکی از چهره های فرهنگی و سیاسی کشوری و تجلیل از برگزیدگان و منتخبین جشنواره از مهم‌ترین برنامه‌ها می‌باشد.

مسئول بسیج هنرمندان استان تصریح کرد: اختتامیه جشنواره سراسری ادبیات داستانی بسیج در روز 5 مهر ماه در فرهنگسرا بزرگ شهرکرد برگزار می‌شود.

گفتنی است مراسم اختتامیه مهر از ساعت 15 و 30 آغاز می‎شود که حضور در برنامه اختتامیه برای عموم مردم آزاد است.

46

 

منبع: بسیج