تمرین ارکستر ملی صبح چهارشنبه 28 مهرماه با حضور تمام نوازندگان ارکستر به رهبری فریدون شهبازیان برگزار شد. در این تمرین، قطعاتی از رهبر ارکستر اجرا شد.
پس از آنکه فرهاد فخرالدینی - رهبر پیشین ارکستر ملی - نیمه شهریورماه امسال با اعلام اینکه تا برآورده شدن خواستههایش از بنیاد رودکی مایل به ادامه همکاری با ارکستر ملی نیست، از سمت خود کنارهگیری کرد، فریدون شهبازیان چوب رهبری این ارکستر را در دست گرفت.
شهبازیان متولد سال 1321 در تهران است. او در هشت سالگی ساز ویلن را فرا گرفت و در 18 سالگی به عضویت ارکستر سمفونیک تهران درآمد. شهبازیان فارغالتحصیل دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است.
او رهبری گروه کر و ارکستر سمفونیک رادیو را در کارنامه خود دارد و با خوانندگانی مانند محمدرضا شجریان و نادر گلچین همکاری داشته و در زمینه ساخت موسیقی فیلم نیز فعال بوده است.
57242