وی در عین حال تصریح کرد : نباید میترسیدیم که اعتراضات حتی ۲۰ الی ۳۰ روز ادامه مییافت باید اجازه داده میشد که معترضان که قابل توجه هم بودند حرف خود را بزنند و پس از بیان تمام شبهات و پاسخ و اتمام حجت آنگاه نسبت به کسانی که قصد دیگری داشتند خشونت به کار میرفت در واقع ما قبل از ورود به این مرحله یکباره به سراغ برخورد رفتیم.
به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایلنا وی که عصر دیروز در نشستی با عنوان شاخصههای جمهوری اسلامی در دانشکده پردیس علوم دانشگاه تهران حضور یافته بود ، اینگونه به پرسش دانشجویان پاسخ داد :
• راه امر به معروف باز است و ما وظیفه داریم این کار را به عنوان یک اصلاح مستمر اجتماعی انجام دهیم.
• به عنوان مثال برداشت غلطی نسبت به جایگاه ولی فقیه وجود داشت که که هرگاه افراد نقصی را در جامعه به صورت روشن و بدیهی میدیدند با این ادعا که ما تکلیفی نداریم و ولیفقیه و مقام بالاتر خود میداند دم بر نمیآوردند که نمونه آن در قضیه فروش تراکم در شمال شهر تهران در دوران سازندگی بود.عدهای میگفتند این کار با اصول شهرسازی منطبق نیست زیرا یک کوچه ۶ متری ظرفیت چندین ساختمان بزرگ و چند طبقه را ندارد اما عدهای هم میگفتند که اگر این کار اشتباه باشد خود مقام معظم رهبری و یا آقای هاشمی رفسنجانی که رئیس دولت است نسبت به آن تصمیم میگیرد در نتیجه به فریادهای آن زمان هم توجهی نشد.
• در داستان استیضاح مرحوم کردان ما خیلی با مشکل مواجه بودیم و نگاه بسیاری از نمایندگان واقعا عجیب بود خیلی از افراد از ما سئوال میکردند آیا این موضوع را با حضرت آقا مطرح کردهاید و یا با بالا هماهنگ شده اما من میگفتم ما نماینده ملت هستیم و وظیفه مشخصی داریم.
• تا زمانیکه اقدام عملی صورت نگرفته و در حد صحبت و انتقاد است باید همه چیز آزاد باشد و زمانیکه نمیخواهیم آشوب کنیم باید بحث و گفتگو و انتقاد آزاد باشد.
• در خصوص آزادی بیان پس از انتخابات من شخصا راضی نیستم و اساسا خیلی از اقدامات را ضروری نمیدانم و به عبارتی لازم نمیدانم که برخی از روزنامهها توقیف شوند در مجلس هم وقتی که از معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد توضیح خواستیم پاسخ وی واقعا توجیهکننده و قانعکننده نبود و بالاخره یک دلیل درست برای این اقدامات ارائه نکرد به عنوان مثال خیلی از مواردی که انتقاد به رئیس دولت بوده و حتی از سوی بنده صورت میگرفت را توهین به دولت و شخص رئیس دولت تلقی کرده بودند.
• پرونده معاون اول رییس جمهوری ،الان در حال بررسی است یکی دو بار آن مقام را برای توضیح دعوت کردهاند و در حال بررسی است اما از آنجا که در مطبوعات مطرح نشده به این معنا نیست که واقعا مسکوت مانده باشد.
• اگر یک استاد جامعهشناسی یا معارف اعتقاد خود را در خصوص دین مطرح میکند این واقعا اشکال ندارد بنابراین اگر استادی به فکری رسیده که هر چند مخالف با نظر ما است اما مرتبط با درسی که او تدریس میکند است نباید سخت گرفت.
• موضوع مشایی نقصی برای احمدینژاد بود که با وجود نظر رهبری احمدینژاد ۱۰ روز مقاومت کرد البته انسان جایزالخطا است و بالاخره علاقه وی به مشایی باعث شد که چند روزی را در برابر رهبری مقاومت کند.
• شهید مطهری برای ولیفقیه نقش نظارتی قائل بودند و فقیه را حاکم نمیدانستند زیرا حاکم رئیسجمهور است که آنرا نیز مردم بهطور موقت انتخاب میکنند.
• اینکه آیا انتصاب ولی فقیه از طرف خدا است ، واسطهای نداریم که به ما بگوید و در واقع به آن دسترسی نداریم و در نتیجه ولی فقیه را یا مردم تعیین میکنند یا خبرگان.
• به نظر میرسد که اگر سختگیریهایی اخیرا نسبت به دانشجویان صورت میگیرد شاید به خاطر سالگرد رحلت امام (ره) و نیز سالگرد انتخابات سال گذشته باشد.
• باید حساب کسانی که با حسن نیت فکر میکردند تقلب شده را با رهبران اعتراضات جدا کرد به نحوی که نباید آنطور با مردم برخورد میشد. باید مجوز میدادیم مردم بیایند داد بزنند هر شعاری که میخواهند بدهند و صدا و سیما هم آنرا پخش کند و دولت نیز جواب بدهد. نباید میترسیدیم که اعتراضات حتی ۲۰ الی ۳۰ روز ادامه مییافت باید اجازه داده میشد که معترضان که قابل توجه هم بودند حرف خود را بزنند و پس از بیان تمام شبهات و پاسخ و اتمام حجت آنگاه نسبت به کسانی که قصد دیگری داشتند خشونت به کار میرفت در واقع ما قبل از ورود به این مرحله یکباره به سراغ برخورد رفتیم.
• کار موسوی در خصوص اینکه من رئیسجمهور میشدم و تقلب صورت گرفته اشتباه بود.
• من به شخصه نمیتوانم گزارش کوی دانشگاه را برداشته و پشت تریبون بخوانم . من به عنوان نماینده تنها میتوانم تذکر دهم و رئیس مجلس هم خواهد گفت که انشاءالله خوانده میشود بنابراین باید ابوترابی که رئیس آن کمیته بود این موضوع را پیگیری کند.