رئیس پلیس راه استان کرمانشاه از آتش‌سوزی اتوبوس حامل زائران اربعین حسینی اهل زنجان در گردنه بید سرخ شهرستان صحنه خبر داد و گفت: خوشبختانه کسی در این حادثه آسیب ندید.

به گزارش مهر، سرهنگ فضل الله شیری گفت: ساعت ۱:۲۰دقیقه بامداد امروز یک اتوبوس بنز حامل زائران شهرستان خدابنده زنجان، به دلیل نامعلومی دچار حریق شد و کاملاً در آتش سوخت.

او گفت: راننده اتوبوس حامل زائران شهرستان خدابنده زنجان حوالی گردنه بید سرخ شهرستان صحنه متوجه وقوع نقص فنی در موتور اتوبوس شده و برای بررسی موضوع در پارکینگ حاشیه جاده توقف و با توجه به آتش گرفتن موتور اتوبوس، بلافاصله همه زائران و خدمه را از اتوبوس خارج می کند.

رئیس پلیس راه استان کرمانشاه گفت: پس از خروج زائران و خدمه، آتش به سایر بخش های اتوبوس سرایت کرده و کاملاً در آتش می سوزد که با حضور عوامل آتش نشانی حریق اطفا شده و علت دقیق حادثه کماکان در حال بررسی است.
61282 

منبع: مهر