مدیر شهرداری منطقه سه سنندج از آسفالت و بهسازی 8 هزار مترمربع از محلات تپه پیرغریب خبر داد و گفت: با 1100 تُن آسفالت معابر این محله بهسازی شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، شمس الدین ساعد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تپه پیرغریب از محلات قدیمی سطح شهر است که در مجاورت اداره کل ورزش و جوانان در خیابان شهید تعریف واقع شده است.

وی افزود: با هدف تسهیل در عبور و مرور ساکنان این محله عملیات آسفالت جاده دسترسی به ستاد مبارزه با مواد مخدرو همچنین جاده ورودی و خروجی این تپه در دستور کار این منطقه قرار گرفت.

مدیر شهرداری منطقه سه سنندج از آسفالت و بهسازی هشت هزار مترمربع از معابر تپه پیرغریب خبر داد و گفت: با 1100 تن آسفالت و 560 متر مکعب اساس و زیر اساس معابر این محله آسفالت و بهسازی شد.

وی هزینه آسفالت تپه پیر غریب را 2 میلیارد و 500 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: این مبلغ از محل اعتبارات داخلی شهرداری تامین شده است.

ساعد در خصوص نورپردازی آبنماها، دیوارها، میادین سطح منطقه نیز اظهار کرد: نور و به تبع آن نورپردازی به عنوان یکی از اصلی‌ترین عناصر منظر شهری محسوب شده که نقش تعیین کننده‌ای در تامین امنیت و زیباسازی سطح شهر دارد.

وی با بیان اینکه سیمای شبانه بخشی از طراحی منظر یک شهر است، بیان کرد: با هدف ایجاد بستر مناسب زندگی شبانه شهری و ارتقای کیفیت بصری نورپردازی آبنماها، میادین و نماسازی سطح منطقه در جهت ارتقای زیبایی بصری، افزایش رضایتمندی شهروندان و تلطیف فضای شهری در دستور کار این شهرداری قرار گرفت.

مدیر شهرداری منطقه سه سنندج از نورپردازی دیوار شالمان به سمت بلوار پاسداران خبر داد و گفت: این نورپردازی به متراژ 170 متر با وال واشر 5.2 و 5.3 متری با برق 12 وات اجرا شد.

وی ادامه داد: در راستای صرفه جویی در مصرف برق در نورپردازی دیوار شالمان ازسیستم حفاظتی با ورق ضد زنگ استفاده شده است.

ساعد نورپردازی دلتای سه راه حافظ با 12 عدد چراغ 12 وات، یک عدد چراغ 24 وات و 13 عدد چراغ دفنی سبز رنگ و نورپردازی آبنمای میدان کوهنورد با 66 چراغ 12 وات مولتی را از دیگر پروژه‌های نورپردازی میادین و معابر سطح منطقه سه برشمرد.

مدیر شهرداری منطقه سه سنندج ابراز امیدواری کرد با اقدامات عمرانی و زیباسازی سطح منطقه بتوان رضایت‌مندی شهروندان و ساکنان این منطقه را فراهم کرد.

 

۴۸

برچسب‌ها