معاون امور سینمایی وزیر ارشاد، با اشاره به اختلافات جدی میان معاونت و خانه سینما تاکید کرد با شرایط فعلی امکان تعامل میان این دو نهاد وجود ندارد.

به گزارش خبرآنلاین، جواد شمقدری ظهر امروز سه​شنبه 21 اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران حاضر شد و در مورد وضعیت کنونی سینما، سیاست​ها و برخوردهایی که از سوی این مدیر سینمایی با خانه سینما و هنرمندان صورت می​گیرد، سخن گفت.

شمقدری در پاسخ به سئوال خبرنگار خبرآنلاین، درباره مشکلات بین معاونت سینمایی و خانه سینما و پیغام شمقدری مبنی بر لزوم نبود محمدمهدی عسگرپور در خانه سینما  برای پرداخت بودجه​های معوقه، اظهار داشت: «در حال حاضر تمامی بخش​های سینمایی به دلیل آنکه بخشی از بودجه سینما زمانی که ما مسئولیت را برعهده گرفتیم، هزینه شده بود، دچار مشکل شده​اند که خانه سینما هم از این قاعده مستثنا نیست.»

او ادامه داد: «ما درصدد هستیم تا این 30 درصد بودجه را تامین کنیم تا بتوانیم بخشی از بودجه خانه سینما را نیز پرداخت کنیم.»

معاون امور سینمایی درباره مشکل بین معاون امور سینمایی و شخص عسگرپور، گفت: «این مسئله به حدی واضح است که نیاز به ذکر مصداق​های آن نیست. اختلاف نطری جدی بین ما و کسانی که اکنون ریاست خانه سینما را برعهده دارند، وجود دارد. ما در بسیاری موارد با یکدیگر مشکلات بسیاری داریم که حالا برخی می​توانند آن را شخصی و جناحی و برخی آن را مدیریتی ارزیابی کنند.»

او ادامه داد: «در مورد پیغامی که عنوان شد من از سوی کسی به خانه سینما دادم، این مسئله پنهان نبود،​ بلکه من در جلسه​ای رسمی عنوان کردم تا زمانی که این افراد در راس خانه سینما وجود دارند، مشکلات ما همچنان ادامه خواهد داشت. ما می​خواهیم کار کنیم و نمی​توانیم با بخشی همانند خانه سینما که با ما در تعارض است، کار کنیم.  خانه سینما با ما جنگ و تعارض دارد. خانه سینما باید با ما همدل شود.»

شمقدری اظهار داشت: «ما به افراد کار نداریم، اما به عسگرپور توصیه کردیم این رویه را ادامه ندهد. من به همراه فرهاد توحیدی در سفر حج بودیم و همدیگر را دوست داریم. دوستان خانه سینما باید بدانند در این بخش باید به زودی تحول رخ دهد. کانون کارگردانان خانه سینما در زمینه این تحولات گام برداشته، اما بودجه خانه سینما متوقف به این اتفاقات نیست و به دلیل نبود بودجه شاهد تاخیر در پرداخت هستیم.»

منبع: خبرآنلاین