به گزارش خبرآنلاین، معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تبریز در آئین گشایش این جشنواره گفت: هدف از طراحی و اجرای جشنواره زمستانی تبریز، احیای آئین ها و سنت های بومی، ملی و دینی این خطه از ایران اسلامی است.
حجت الاسلام احمد حمیدی، تلاش برای احیای شب نشینی های خانوادگی در شب های زمستان را مهمترین هدف این جشنواره عنوان کرد و افزود: گسترش روز افزون جنبه های مدرن زندگی مانند فضای مجازی، شبکه های اجتماعی و ماهواره و تلویزیون و ... بنیان بسیاری از خانواده های ایرانی را دچار مشکل کرده و لزوم برنامه ریزی برای مهار این بحران از سوی دستگاه های مختلف ضروری است.
وی یادآور شد: سنت هایی مانند صله رحم و شب نشینی های خانوادگی ضمن تعمیق روابط عاطفی باعث رفع بسیاری از مشکلات روحی و روانی ناشی از زندگی مدرن و ماشینی خواهد شد.
حمیدی با اشاره به اینکه شهرداری کلانشهر تبریز خود را موظف به اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و اجتماعی یا هدف ایجاد نشاط اجتتماعی می داند یادآور شد: در این راستا نیز معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز از ابتدای امسال، برنامه های گسترده فرهنگی و هنری خود را در قالب جشنواره های فصلی طراحی و به اجرا گذاشته است.
وی با اشاره به اولویت های شش گانه ی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز در اجرای برنامه های مختلف افزود: آموزش شرهوندی، شناسایی و جلوگیری از آسیب های اجتماعی، سلامت روح و روان شهروندان، توسعه ورزش های همگانی، توسعه گردشگری و معرفی اماکن تاریخی و ایجاد نشاط اجتماعی مهمترین اولویت های لحاظ شده در برنامه های مورد نظر بوده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تبریز از اجرای 76 برنامه مختلف فرهنگی و هنری در جشنواره تابستانی امسال خبر داد و گفت: در جشنواره زمستانی نیز که از اول دیماه تا آخر اسفندماه به طور خواهد انجامید، برنامه های مختلف فرهنگی، هنری و مذهبی طراحی شده است.
حمیدی تصریح کرد: جشنواره زمستانی تبریز از اول دی تا آخر بهمن ماه بصورت برنامه های شاد و مفرح بوده و اوایل اسفند ماه با سوگواره ی فاطمی به استقبال ایام فاطمیه رفته و پس از آن نیز برنامه های فرهنگی و تفریحی تا پایان اسفند ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به سرمای هوای تبریز در ایام زمستان اظهار داشت: بر این اساس، برنامه های جشنواره زمستانی نیز با حضور اقشار مختلف مردم در اماکن سرپوشیده، خانه های تاریخی، فرهنگسراها و سالن های ورزشی به اجرا گذاشته خواهد شد.
46