استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: به منظور تکمیل و بهره برداری از استخر بلداجی در شهرستان بروجن 15 میلیارد ریال اختصاص یافت.

قاسم سلیمانی دشتکی در شورای برنامه ریزی بخش بلداجی شهرستان بروجن تاکید کرد: از این مبلغ هشت میلیارد از محل اعتبارات سفر رئیس جمهوری به چهارمحال و بختیاری و هفت میلیارد ریال از محل اعتبارات ماده 180 اختصاص می یابد.

وی، توسعه زیرساخت های جاده را یکی از مهمترین معیارهای توسعه دانست و افزود: به همین منظور تابلو راهنما مسیر بلداجی - خوزستان و مسیر بلداجی مسجد سلیمان از سوی اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری در ورودی و خروجی این شهر نصب می شود.

سلیمانی دشتکی تصریح کرد: اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری اخذ مجوزهای اجرای محور ارتباطی چهار خطه سه راهی گندمان - بلداجی را تا 40 روز دیگر به سرانجام برساند.

وی یادآور شد: به منظور تسریع در آغاز عملیات اجرایی این طرح مهم 10 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی در سال آینده اختصاص خواهد یافت.

استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: اعتبار مورد نیاز برای حذف سه نقطه حادثه خیز بلداجی از محل اعتبارات ماده 12 اختصاص می یابد.

سلیمانی دشتکی با اشاره به اهمیت احداث کنارگذر در بلداجی گفت: آزادسازی معابر، زیرسازی و اجرای جدول بندی این پروژه از سوی شهرداری انجام و قیر رایگان مورد نیاز از سوی اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری تامین می شود.

سلیمانی دشتکی تاکید کرد: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری باید تا نیمه اسفند امسال نسبت به راه اندازی سرویس بهداشتی در چغاخور و احداث سرویس بهداشتی در گلوگرد بلداجی تا خرداد سال آینده اقدام کند.

وی افزود: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری به منظور توسعه زیرساخت های بوستان بزیال بلداجی 200 میلیون ریال اختصاص می دهد.

استاندار چهارمحال و بختیاری تلاش برای جذب سرمایه گذار به منظور احداث مجتمع خدماتی مجهز در منطقه چغاخور بخش بلداجی را ضروری اعلام و تصریح کرد: برای تشویق سرمایه گذاری در این زمینه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان 4 میلیارد ریال به سرمایه گذاران تسهیلات بلاعوض می دهد.

وی یادآور شد: مسئولان اداره کل ثبت اسناد و املاک چهارمحال و بختیاری به منظور راه اندازی نمایندگی این اداره کل در بلداجی اقدامات لازم را در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهند.

سلیمانی دشتکی به اختصاص 162 هزار مترمربع زمین ملی برای راه اندازی 27 واحد گلخانه ای در بلداجی اشاره و اظهار کرد: با بهره برداری از این گلخانه ها زمینه اشتغال دو هزار نفر از دانش آموختگان دانشگاهی رشته کشاورزی فراهم می شود.

وی گفت: تاکنون برای زیرساخت های این مجتمع گلخانه ای 20 میلیارد ریال از سوی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری هزینه شده است و مقرر شد شرکت گاز استان برای گازرسانی به این نقطه بیشترین تخفیف را در نظر بگیرد تا عملیات اجرایی آن در دهه فجر امسال آغاز شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: برای اجرای تصفیه خانه بلداجی تا دو هفته دیگر پیمانکار مشخص و فعالیت آغاز می شود.
وی، اعتبار تکمیل تصفیه خانه مرکز بخش بلداجی را 18 میلیارد ریال دانست و افزود: علاه بر این اعتبار 10 میلیارد ریال دیگر از منابع استانی برای اجرای این پروژه تزریق می شود.

سلیمانی دشتکی تصریح کرد: سازمان برنامه و بودجه چهارمحال و بختیاری و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان باید مدارس آسیب دیده بلداجی را کارشناسی و در صورت نیاز نسبت به تامین بودجه برای مقاوم سازی آن اقدام کنند.

وی یادآور شد: مسئولان شرکت آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری نسبت به تامین آب مورد نیاز برای 450 هکتار از زمین های آقبلاغ در بلداجی اقدامات لازم را بررسی و راهکارهای قانونی را ارائه دهند.

نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: به منظور تسریع در اجرای برخی پروژه های مهم بلداجی پیگیری های لازم در سطح ملی صورت می گیرد.

خدیجه ربیعی فرادنبه تاکید کرد: البته مدیران چهارمحال و بختیاری در دولت یازدهم پیگیری های فراوانی برای به سرانجام رساندن وضعیت پروژه های شهرستان بروجن و بخش بلداجی انجام داده است.

وی افزود: وجود وحدت رویه، تعامل و روحیه همکاری بین نمایندگان مردم چهارمحال و بختیاری در مجلس شورای اسلامی، استاندار، مسئولان و قشرهای مختلف باعث تسریع در روند اجرایی تکمیل و بهره برداری از پروژه های استان شده است.

ربیعی فرادنبه تصریح کرد: استفاده از اعتبارات ملی و جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی به منظور سرمایه گذاری در بخش های مختلف چهارمحال و بختیاری، شهرستان بروجن و بخش بلداجی می تواند در سرعت بخشی به روند توسعه ای منطقه مؤثر باشد.
امام جمعه بلداجی هم گفت: ثبت حماسه مردم چهارمحال و بختیاری و به ویژه بخش بلداجی در 19 بهمن 1357 و بیعت تاریخی آنان با امام خمینی (ره) باید در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران ثبت شود.

یدالله رحمانی اظهار کرد: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری در روند بازسازی بقعه امامزاده حمزه علی (ع) بلداجی همکاری مطلوبی داشته است اما اداره کل اوقاف و امور خیریه استان در این خصوص همکاری مناسبی ندارد.
وی افزود: کوتاهی برخی مسئولان استانی برای راه اندازی نمایندگی دستگاه های اجرایی در بخش بلداجی باعث ناراحتی مردم شده است.

رحمانی بلداجی تاکید کرد: برگرداندن شعبه دادگستری بخش بلداجی و فعالیت دوباره آن به عنوان یکی از مهمترین خواسته های مردمی مطرح است.

وی یادآور شد: مردم به منظور تسریع در روند راه اندازی نمایندگی دستگاه های اجرایی در بخش بلداجی تاکنون همکاری مطلوب و قابل قبولی را با مسئولان داشته اند.

گفتنی است، در این نشست تعدادی از نمایندگان شوراهای اسلامی شهری و روستایی بخش بلداجی نظرات، دیدگاه ها و پیشنهادات خود را به منظور تسریع در خدمات رسانی مطلوب به مردم ارائه کردند.

بلداجی از توابع شهرستان بروجن در 60 کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع است و گز تولیدی این بخش دارای شهرت ملی است.

46

منبع: Irna