صمد مرفاوی در لحظه خداحافظی تلخ و پر از ناکامی از استقلال به قلعه نویی تاخت.

او که بعد از بازی با پیکان برگه ای در دست داشت و از رویش می خواند ،گفت:«می‌توانستیم برنده این بازی باشیم و گل‌های زیادتری به حریف بزنیم. چنین اتفاق‌هایی در هر بازی رخ می‌دهد. با این حال خوشحالم که با مقام سومی لیگ را به پایان رساندیم. هرچند خیلی‌ها علیه من موضع داشتند.»
او سپس نیش تند انتقادش را به سوی قلعه نویی برد و گفت:«خوشحالم که مانند فصل گذشته استقلال در آسیا تحقیر نشد و توانستیم به جمع 16 تیم برتر قاره راه پیدا کنیم. درحالی که فقط 3 روز از تمدید قراردادم می گذشت برخی به من حمله کردند. با این حال من مورد عنایت مدیرعامل محترم استقلال بودم اما بسیاری از تمدید قراردادم ناراحت بودند چون من به کسی باج نمی‌دهم و سلامت کار می‌کنم.»
او ادامه داد:«خوشحالم که صمد مرفاوی هستم. نه ژنرالم، نه سلطانم و نه امپراطور. این القاب متعلق به خداوند است. من نمی‌خواهم ژنرال، سلطان و امپراطور باشم. کارشناسانی در تلویزیون علیه من موضع گرفتند که مشاور تیم‌های دیگر بودند. همه می‌خواستند من را خراب کنند و چون با من مشکل داشتند علیه استقلال موضع می‌گرفتند اما به عنوان یک خدمتگزار می‌گویم که دیگر سرمربی استقلال نیستم و استعفا می‌دهم. با این حال برای هر کسی که بعد از من هدایت استقلال را به عهده می‌گیرد آرزوی موفقیت می‌کنم و چوب لای چرخش نمی‌گذارم چون دلم با استقلال است.»

منبع: خبرآنلاین