فارس نوشت: محسن پورسینا بعد از ظهر پنجشنبه در نخستین همایش نقش صنعت سیمان در توسعه پایدار در دانشگاه اصفهان اظهار داشت: جنبه زیستمحیطی این اقدام قابل تحسین است و ضایعات ناشی از این اقدام میتوانست چالش اساسی را به وجود بیاورد که این مشکل به همت سیمان سپاهان حل شده است.
وی ادامه داد: در سند چشمانداز 20 ساله کشور تدوین شده که تولید فولاد کشور به 55 میلیون تن برسد و حداقل 20 درصد از حجم این تولید، به صورت سرباره بوده و این مفهومی جز این ندارد که بیش از 10 میلیون تن فولاد نیز در آیندهای نه چندان دور در کشور تولید میشود.
رئیس سازمان صنایع و معادن استان اصفهان با اشاره به اینکه نباید در مصرف این محصول، ضایعاتی باشد، خاطرنشان کرد: مهمترین دغدغه مسئولان با راهحلها و اندیشه به موقع این مجتمع برطرف شده است.
وی با اشاره به اینکه استفاده از سرباره در کارهای ساختمانی از روزگار دیرین مرسوم بوده، بیان داشت: سیمان سرباره قدمت زیادی ندارد اما امکان خوبی را فراهم کرده که ساختمانهای مقاومی ساخته شود و این اقدام خوبی است.
پورسینا تصریح کرد: در روش عمده، تولید فولاد در استان اصفهان به دو روش عمده کوره بلند و الکترونیکی انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه در گذشته برای استفاده از سرباره مشکلاتی وجود داشت، تصریح کرد: فناوری در این مورد همچنان مسئله اصلی است که در دو سال گذشته در سفری که به کشور آلمان داشتیم و از سایتهای آنان بازدید شد، آنها از سرباره فولادهای کورههای القایی در صنعت سیمان و صنعت جاده و ساخت و ساز استفاده میکردند.
وی با اشاره به اینکه با استفاده از این سازه در بحث مربوط به راه و جاده میتوان مقاومتی 6 برابری داشته باشیم، بیان داشت: این امر ارزش سرمایهگذاری را دارد و افقهای جدیدی در این راه دیده میشود.
رئیس سازمان صنایع و معادن استان اصفهان با اشاره به اینکه با این بازدید ملزم به انجام این کار در فولاد مبارکه شدیم، خاطرنشان کرد: در چند سال آینده با همت مسئولان، محققان و اساتید مربوطه این ظرفیت به 15 میلیون تن در سال میرسد.
تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۰۱:۴۳
رئیس سازمان صنایع و معادن استان اصفهان گفت: در آیندهای نه چندان دور تولید فولاد در کشور به 10 میلیون تن میرسد.
منبع: فارس