طهماسب صلحجو گفت: عدهای از منتقدان، مدعیان جشنوارهشناس و اهالی فرهنگ و سینما هر سال در برگزاری جشنواره فیلم فجر، حاشیههایی را به وجود آورده و دخالتهای ناجوری در روند اجرای آن کردهاند.
او اظهار کرد: برخی میخواهند این جشنواره را با جشنواره هایی مانند اسکار، کن و غیره مقایسه کرده و ساختار و فرهنگ آنها را برای برگزاری جشنواره فیلم فجر پیاده کنند، در حالیکه ما ایرانی هستیم و باید جشنواره ما خلق و خوی ایرانی داشته باشد.
صلح جو با بیان اینکه هر کسی برای ساختار و رویکرد جشنواره فیلم فجر نسخه می پیچد، ادامه داد: متاسفانه عده ای این جشنواره را که اصلی ترین رویداد فرهنگی میان سینماگران و اهالی هنر است، گرفتار یکسری حاشیه ها کرده و مسایلی مطرح می کنند که جشنواره نمی تواند مسیر درست را طی می کند.
این منتقد و نویسنده پیشکسوت سینما تصریح کرد: 35 دوره جشنواره فیلم فجر را پشت گذاشتیم و این رویداد ملی و بینالمللی تا به امروز با مدیریت ها و طرحهای متفاوتی روبرو بوده، به همین دلیل نتواسته رضایتی میان مخاطبان بدست آورد.
به گفته صلح جو، ظاهر اصلی این موضوع اجرا و نحوه برگزاری است که تمامی مدیران خواستار نظم و برگزاری خوب جشنوارهها تا به امروز بودند که البته با فراز و فرودهایی همراه بوده است.
او با بیان اینکه شیوه برگزاری جشنواره فیلم فجر ایراد دارد، گفت: باید فردی مدیریت جشنواره را به عهده بگیرد که از سابقه و پیشینه آن اطلاع و بین اهالی فرهنگ و هنر مقبولیت داشته باشد.
صلح جو تصریح کرد: جشنواره فیلم فجر برای ما یک یادگار آرمانی، عقیدتی، اجتماعی و هنری است و باید از یک مدیریت ثابت و مقتدر برخوردار باشد تا برگزاری آن باعث آزردگی خاطر اهالی فرهنگ و سینما نشود.
به گفته او، ارزش های جشنواره فیلم فجر اهمیت بالایی دارد و نباید سلیقه ای و تند با این جشنواره برخورد کرد، همدلی و همراهی سینماگران با جشنواره و کادر آن با اهالی هنر بسیاری از مشکلات را رفع می کند.
57241