به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی استان ، دکتر غریب افزود : : برنامهریزیهای لازم برای خرید و ذخیرهسازی 350 تن مرغ منجمد و 200 تن گوشت قرمز در استان انجام شده ضمن اینکه تاکنون از این مقدار 173 تن مرغ منجمد و 34 تن گوشت قرمز خریداری و ذخیرهسازی شده است.
وی ، با تأکید بر اینکه مشکلی از نظر تأمین گوشت در استان وجود ندارد، افزود: از مجموع 203 واحد مرغداری استان با ظرفیت 4 میلیون و 200 هزار قطعه جوجه 101 واحد با ظرفیت یک میلیون و 800 هزار قطعه فعال هستند.
رئیس جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود بیش از 300 هزار قطعه جوجه بالای 42 روز در مرغداریهای استان بیان کرد: در حال حاضر 600 تن جوجه آماده عرضه به بازار در استان است.
غریب، نیاز روزانه استان به مرغ را 75 تن عنوان و خاطرنشان کرد: روزانه و تا عید نوروز 40 تا 45 هزار قطعه مرغ در استان آماده کشتار است.
وی با بیان اینکه یک میلیون و 300 هزار قطعه جوجهریزی در دی ماه انجام شده است، گفت: در بهمن ماه مجوز یک میلیون و 80 هزار قطعه جوجه ریزی در استان صادر شد که از این مقدار 750 هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده که این نشانگر مازاد تولید گوشت مرغ در استان است
46