حسین الله‌کرم از آن جمله شخصیت‌های سیاسی است که در یک دهه اخیر نامش بسیار شنیده شده است و چهره‌ای ناشناخته نیست. نام او با انصار حزب‌الله گره خورده است.

در گفت و گوی «خبر» با حسین الله کرم که روز شنبه می توانید در این روزنامه بخوانید روایتی از شکل گیری انصار حزب الله، ویژگی های آن و کارکردهای جریان حزب اللهی در شرایط فعلی آمده است.

او در این گفت و گو اظهار داشته که کارکرد جریان‌های حزب اللهی که بر مقتضیات زمان شکل می‌گرفت در دوران دولت عدالت گرای احمدی‌نژاد به این دولت واگذار می‌شد.

وی با رد اینکه حاشیه نشین سیاست شده است گفته است: البته به این معترفم که کارکرد جریان‌های حزب اللهی که بر مقتضیات زمان شکل می‌گرفت در دوران دولت عدالت گرای احمدی‌نژاد به این دولت واگذار می‌شد. زیرا این دولت شعار خود را رفع نیازهای حقیقی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی امت اسلامی قرار داده بود.

وی در گفت و گو با«خبر» افزوده است: از آن جا که وضعیت سیاسی اجتماعی جامعه پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم در پی عدم پذیرش قانون و همسویی سران فتنه با دشمن بر هم خورد جریان‌های حزب اللهی به متن جامعه بازگشتند. مسئله انتقاد این جانب به شهردار نیز پیرامون عدم انجام تبلیغ شهرداری برای برگزاری عاشوری فاطمی بود و مسئله دیگری را در بر نمی‌گرفت.

این گفت وگو را می توانید صبح شنبه در روزنامه خبر و خبر آنلاین بخوانید.

منبع: خبرآنلاین