مدیر گروه همکاریهای علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان،از اجرایی‌شدن تفاهم‌نامه‌ی پذیرش و تبادل پژوهشگر و دانشجو، بین دانشگاه لرستان و دانشگاه برلین آلمان خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، دکتر علی بارانی بیان داشت: تفاهم‌نامه بین دانشگاه لرستان و دانشگاه برلین آلمان، برای تبادل دانشجویان دکترا و پژوهشگری پسادکترا در اردیبهشت‌ماه امسال منعقد شد و امسال، اجرایی می‌شود.
گفتنی ست: این تفاهم‌نامه در برلین آلمان با حضور پروفسور محسن عادلی، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان و از سرآمدان علمی کشور، دکتر بارانی (دانشگاه لرستان) و پروفسور هگ، از مقامات دانشگاه برلین آلمان، منعقد شد.
دکتر بارانی، تشریح کرد: پذیرش دانشجویان دکترا در رشته نانوشیمی به‌صورت مشترک توسط دانشگاه لرستان و دانشگاه برلین آلمان انجام خواهد شد و این دانشجویان، دو سال را در دانشگاه لرستان و دو سال را در دانشگاه برلین، تحصیل خواهند کرد.

 

46

منبع: خبرآنلاین