به گزارش ایرنا

معاون پرورشی و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش گفت: دو هزار پایگاه تابستانی در مدارس، کانونها، اردوگاه ها و مجتمع های فرهنگی ورزشی سراسر کشور به منظور غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان ایجاد می شود.

علی اصغر یزدانی افزود:پیش بینی می شود بیش از پنج میلیون نفر در پایگاه های تابستانی نام نویسی کنند.

وی افزود: ستاد اوقات فراغت در وزارت آموزش و پرورش به منظور تدوین سیاست ها و برنامه های اوقات فراغت تشکیل شده است.

یزدانی ادامه داد: فعالیت های تابستانی امسال با رویکرد توجه به پیام نوروزی مقام معظم رهبری به عنوان "همت مضاعف، کار مضاعف" برگزار می شود.

وی، تنوع بخشی برنامه های متناسب با نیاز روز دانش آموزان، بهره گیری از روش های جذاب، نشاط آور، پویا و ابتکاری در جذب حداکثر دانش آموزان، توجه به آموزه های دینی، ورزشی و تربیت بدنی، مهارت آموزی، تحقق و پژوهش، گردشگری و ایرانشناسی، کارگروهی و پدافند غیرعامل در برنامه ها و فعالیت های تابستانی را از رویکردهای فعالیت های تابستانی سال 89 برشمرد.

معاون پرورشی و تربیت بدنی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: استفاده از همه ظرفیت های آموزش و پرورش اعم از مدارس، کانونهای فرهنگی و تربیتی، دارالقرآن ها، اردوگاه های دانش آموزی، پژوهش سراها، مراکز فنی و حرفه ای آموزش و پرورش، برگزاری کارگاه های مهارت آموزی، آموزش رشته های ورزشی و برگزاری مسابقات در پایگاه های تابستانی، برگزاری همایش و جشنواره های دانش آموزان منتخب تشکل های دانش آموزی، برگزاری اردوهای ملی ویژه دانش آموزان ممتاز، برگزاری اردو و بازدیدهای منطقه ای و استانی از دیگر رویکردهای فعالیت های تابستانی سال 89 است.

یزدانی گفت: اعتباری بالغ بر یکصد میلیارد ریال از منابع ملی و استانی برای فعالیت های تابستانی مدارس پیش بینی شده است.

وی از اوقات فراغت دانش آموزان به عنوان سرمایه های ارزشمند یاد کرد و افزود: اوقات فراغت دانش آموزان بیانگر ظرفیت عظیمی برای برنامه ریزان، سیاست گذاران و دست اندرکاران تعلیم و تربیت و زمینه ای مناسب برای بهره گیری از ظرفیت ها و امکانات است.

منبع: ایرنا