رییس اداره حفاظت محیط زیست پلدختر گفت: در پی گزارشهای مردمی در منطقه میانکوه شرقی از توابع این شهرستان مبنی بر زنده گیری سهره ماموران اجرایی این اداره با همکاری نیروی انتظامی میانکوه شرقی (چمشک) موفق شدند که دونفر متخلف را در این حوزه استحفاظی دستگیر کنند .

اسمااسماعیل پور،خبرآنلاین لرستان، امیررضا محمدی نژاد اظهار داشت:از متخلفان چهارقطعه پرنده سهره ، دو رشته تور دامی پرنده گیری و سه قفس کشف و ضبط شد.
وی با بیان این که جریمه هر قطعه سهره دو میلیون ریال می باشدافزود:پرونده متخلفان پس از تشکیل جهت سیر مراحل قضایی به دادگستری ارجاع شد .
رییس اداره محیط زیست پلدختر گفت: به اطلاع آن دسته از صیادانی که قصد مجوز صید ماهی را دارند می رساند این اداره طبق دستورالعمل سازمانی از تاریخ 15تیرماه جاری اقدام به صدور مجوز صید ماهی می نماید.

 

48

منبع: خبرآنلاین

برچسب‌ها