به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، آنتونی اسکاراموچی، مدیر جدید روابط عمومی کاخ سفید به خبرنگاران گفت که آماده است برای متوقف کردن درز اطلاعات غیرمجاز از دفتر مطبوعاتی به بیرون از کاخ سفید "همه را اخراج کند".
اسکاراموچی اظهار داشت: من تحقیقات انجام نمیدهم. من فقط میخواهم جلوی افشاگریها را بگیرم و از رئیسجمهور برای این کار اختیارات لازم را گرفتهام.
اسکاراموچی تاکید کرد: بر همین اساس شما یا جلوی درز اطلاعات را میگیرید و یا اخراج میشوید.
کمی پیش از این اظهارات اسکاراموچی، مایکل شورت، دستیار مطبوعاتی کاخ سفید از سمتش استعفا کرد. این استعفا بعد از انتشار گزارشی در نشریه پولتیکو مبنی بر تصمیم اسکاراموچی برای اخراج وی صورت گرفت.
اسکاراموچی تایید کرد که شورت کنارهگیری کرده اما گفت که او را نمیشناسد و شخصی که از من خواست او را اخراج کنم ردهای بالاتر از من داشته است.
وی ادامه داد که نمیدانسته آیا شورت دست به افشای اطلاعات زده یا خیر اما برای او آرزوی موفقیت دارد.
او اظهار داشت که مابقی کارکنان دفتر ارتباطات کاخ سفید تا زمانی که جلوی درز اطلاعات را بگیرند مورد "عفو" قرار میگیرند.
همچنین سارا سندرز، دبیر مطبوعاتی جدید کاخ سفید هم در بیانیهای روز سه شنبه گفت: استعفای شورت را پذیرفته است.
مایکل شورت هنوز در این رابطه اظهارنظری نکرده است.
52310