بیشترین بارندگی استان کهگیلویه و بویراحمد در شبانه روز گذشته با 73 میلیمتر در شهر لنده، مرکز شهرستان لنده رخ داد.
در شبانه روز گذشته باران در مناطقی از جمله یاسوج، دوگنبدان، چرام، امامزاده جعفر و باشت بارید که بیشترین بارشها در لنده، دوگنبدان و امام زاده جعفر بوده است.
بارش باران در این فصل از سال در کهگیلویه و بویراحمد کمسابقه است و براساس نقشههای پیشیابی، این وضعیت تا اوایل هفته آینده در ساعات بعدازظهر و اوایل شب بهصورت رگبار باران و رعدوبرق شدید و تگرگ ادامه دارد.
عکسها: ایرنا 61282
تصاویر |بارش باران کم سابقه در کهگیلویه و بویراحمدتصاویر |بارش باران کم سابقه در کهگیلویه و بویراحمدتصاویر |بارش باران کم سابقه در کهگیلویه و بویراحمدتصاویر |بارش باران کم سابقه در کهگیلویه و بویراحمدتصاویر |بارش باران کم سابقه در کهگیلویه و بویراحمدتصاویر |بارش باران کم سابقه در کهگیلویه و بویراحمدتصاویر |بارش باران کم سابقه در کهگیلویه و بویراحمدتصاویر |بارش باران کم سابقه در کهگیلویه و بویراحمدتصاویر |بارش باران کم سابقه در کهگیلویه و بویراحمد