ایسنا نوشت: یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی از برخی اصلاح‌طلبان به خاطر طرح انتظاراتی از این فراکسیون در جریان رای اعتماد به وزرای پیشنهای دولت دوازدهم انتقاد کرد.

محمدعلی وکیلی اظهار کرد: از برخی دوستان اصلاح‌طلب خارج از مجلس که می‌دانند فراکسیون امید 110 تا 120 عضو دارد و بعد انتظار دارند این فراکسیون به تنهایی یک نفر را وزیر کند و مانع وزیر شدن یک نفر دیگر شود، تعجب می‌کنم.

وی افزود: طبیعتا با شرایط فعلی سه فراکسیون سیاسی مجلس، یک فراکسیون به تنهایی نمی‌تواند موجب رای عدم اعتماد مجلس به یک وزیر پیشنهادی و رای آوری وزیر دیگری باشد در حالی که دو فراکسیون دیگر بر رای عدم اعتماد به او اتفاق نظر داشته‌اند.

وکیلی خاطرنشان کرد: آقای بیطرف در مجلس 133 رای موافق داشت، این در حالی است که دو فراکسیون ولایی و مستقلین توافق کرده بودند که به صورت اجماعی به ایشان رای ندهند و همین نشان می‌دهد فراکسیون امید موفق عمل کرده است.

این عضو هیات رئیسه مجلس در پایان گفت: به نظر من آقای بیطرف به خودش باخت؛ هم کم کاری کرد هم در نحوه تعامل و دفاعی که در مجلس ارائه داد، مشورت نپذیرفت.


روحانی یک تیم مطمئن را مسئول نظارت بر روند کار وزارتخانه‌ها تعیین کند

همچنین ایلنا نوشت؛

مرتضی مبلغ با اشاره به آغاز هفته دولت درباره اولویت‌های دولت دوازدهم با بیان اینکه مجلس در دادن رای اعتماد به کابینه همکاری خوبی با دولت داشت، گفت:‌ کابینه و دولت باید تمام توان خود را به کار گیرند و مدبرانه و شجاعانه در صحنه حاضر شوند و برنامه‌ها را پیش ببرند.

وی ادامه داد: مردم به آ‌قای روحانی اعتماد کردند، پس دولت باید پاسخ این اعتماد را به خوبی بدهد. البته توقعی که در معرفی وزرا از دولت می‌رفت رخ نداد، اما باید دولت و مردانش پاسخ اعتماد و همراهی را مردم را بدهند.

وی در ادامه افزود: وادادگی مهمترین چالشی است که دولت می‌تواند در دور دوم با آن روبرو شود آقای روحانی پیش‌تر از این هم اشاره کرده بودند برخی‌ها پاشنه کفش خودشان را برای همراهی بالا نکشیدند. آن چیزی که دولت را تهدید می‌کند منفعل شدن برخی از افراد در مقابل عملیات روانی تندروها و مخالفان توسط مدیرانی است که از شجاعت و توانمندی لازم برخوردار نیستند و ممکن است مرعوب شوند.

وی ادامه داد: دولت دوازدهم آخرین دوره ریاست جمهوری آقای روحانی است ممکن است برخی از مدیران با چشم انداز حضور در چهار سال بعد و دولت بعدی دست به اقداماتی بزنند بنابراین نیاز است مواظبت و پایش مستمر از سوی رئیس جمهور و همکاران وی صورت گیرد.

مبلغ ادامه داد: آقای روحانی باید یک تیم مطمئن و توانمند را تشکیل دهد تا بر روند کار وزارتخانه‌ها نظارت‌ داشته باشد این کار می‌تواند از سستی و یا بدعهدی جلوگیری کند.

معاون سیاسی وزیر کشور در دولت اصلاحات با اشاره به رای اعتماد مجلس به کابینه دوازدهم گفت: رای اعتمادی که مجلس به کابینه داد حکایت از آن داشت که نمایندگان ملت نهایتا همراهی و همدلی را با دولت به عمل آورده‌اند. مجلس بنا دارد دست دولت را کاملا باز بگذارد تا او برنامه‌ها و سیاست‌های اعلام شده خود را محقق کنند.

وی خاطرنشان کرد:‌ اگر نگاهی به رای‌های مخالف و موافق بیاندازید متوجه می‌شوید شاید کار کارشناسی صورت نگرفته و بیشتر جنبه شکلی قضیه رعایت شده است. مثلا درباره آقای بیطرف، ایشان می‌توانست یکی از وزرای اندیشمند و توانمند باشد با این حال اینکه چه اتفاقی افتاد که او رای نیاورد جای سوال دارد.

27212

منبع: 21