روزنامه جهان اقتصاد در یادداشتی به مناسبت روز بانکداری نوشت: چگونه می‌شود به صرف تصویب یه قانونی که هزگر اراده‌ای در اجرای آن وجود نداشته و نخواهد داشت، دم از بانکداری اسلامی بزنیم؟ در حالیکه سود مثلا اسلامی قرض آلحسته در کشورما (با عنوان جعلی کارمزد) حداقل ۵ برابر سود ربوی در کشور و اقتصاد کاملا کاپیتالیستی امریکا است

براستی با وضع یک قانون و بدون توجه به اجرای آن می شود روز بانکداری اسلامی در تاریخ ثبت کرد و هرساله بدون توجه به اثرات مخرب بهره‌های نجومی که حداقل آسیب آن کاهش قدرت خرید مردم و تورم ساختگی و عمدی دارایی‌های پایه جامعه از قبیل اسکان، تغذیه، بهداشت، تحصیل و … است به پایکوبی و به نشر شعارهای خالی از واقعیت و حقیقت پرداخت؟

خبری از بانکداری اسلامی توام با مشارکت در سود و زیان در هیچیک از قراردادها نه تنها وجود ندارد بلکه متقاضی نقشی در تعیین نرخ ندارد و فرم‌های نرخدار سالهاست که در بانکداری کشور نهادینه شده است. جای تعجب است در حالیکه این رویه سالهاست خون مردم، معاش، اسکان،تولید، صنعت، اقتصاد و … را در شیشه کرده و در فقر بی‌مهابای مردم و تورم انگلی دولت و نهادهای دولتی و شبه دولتی نقش به سزایی داشته از دید علمایی که هر کلام دشمن را رصد نموده و برای هر کدام اطلاعیه توام با پاسخ دندان شکن دارند را به این موضوع جلب نکرده است؟ و هر ازگاهی بعضی از علما دم از ربوی یودن بانکداری، انهم با صدای ارام می‌زنند؟

 

45302