به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه خبری پلیس؛ سرهنگ فرهاد فلاح كريمي در تشريح اين خبر گفت: كارآگاهان آگاهي در پي گزارشات مردمي در دهه دوم آبان ماه سال جاري از قصد سرقت فردي سابقه دار از يکي از اماکن خصوصي مطلع شده و با توجه به حساسيت، موضوع را در دستور كار خود قرار دادند.
رئيس پليس آگاهي استان گيلان با بيان اينكه با تحقيقات نامحسوس، كارآگاهان از صحت موضوع و قصد سرقت سارق سابقه دار و همدستش ازجايگاه سوخت در منطقه سراوان رشت اطمينان حاصل كردند، افزود: كارآگاهان با حضور در محل، در ساعت 02:30 دقيقه بامداد سارق سابقه دار و همدتش را در عملياتي غافگيرانه و پيشدستانه در حين ارتكاب سرقت از پمپ بنزين با سر و صورتي پوشيده دستگير كردند.
اين مقام انتظامي با بيان اينكه سارقان با يك قبضه سلاح كلت كمري قصد داشتند از جايگاه سوخت سرقت كنند، بيان داشت: كارآگاهان ضمن توقيف يك دستگاه موتورسيكلت اركان مخدوش، از سارقان يک قبضه سلاح کلت کمري جنگي به همراه پنج فشنگ جنگي و يک کوله پشتي حاوي بست هاي پلاستيکي، چسب پهن ،يک قبضه سرنيزه ژ-3 و يک قبضه چاقوي ضامن دار کشف و ضبط شد.
سرهنگ فلاح كريمي با اعلام اينكه يكي از سارقان سابقه دار و سابقه ارتکاب سرقت مسلحانه از بازار زرگران رشت در سال 1391را در پرونده خود دارد، اظهارداشت: متهمان با تشكيل پرونده جهت سير مراحل قانوني به مقام قضايي معرفي شدند.
46