حجت اشرف زاده خواننده موسیقی ایرانی که آلبوم «به وقت عاشقی» او به زودی در بازار موسیقی منتشر میشود با اشاره به حضور توامان موسیقی اصیل ایرانی و موسیقی الکترونیک در آثار تولید شده سالهای اخیرش توضیح داد: «برای رسیدن به نوعی از موسیقی که هم مورد پسند اهالی موسیقی و هم طیف مختلف مخاطبان باشد باید هدفگذاری مناسب و ایدهپردازی درستی اتفاق بیفتد و من معتقدم که موسیقی اصیل ایرانی به عنوان گونهای که همیشه در تاریخ ماندگار است باید در همه کارهایی که به مخاطبان ارائه میدهم نقش محوری داشته باشد.»
او با اشاره به اینکه موسیقی اصیل ایرانی همانند ادبیات کلاسیک برای ما گوهر گرانبهاست، بیان کرد: «همان گونه که ما امروزه با بهرهگیری از واژه آراییهای جدید در شعر کلاسیک وارد مرزها و فرمهای متنوع شدهایم باید در حوزه موسیقی اصیل ایرانی نیز این گونه رفتار کنیم. اعتقاد من این است که با حفظ همان ارزشهایی که موسیقی اصیل ایرانی دارد میتوانیم به طراحی فرمها و تجربههای جدید در این گونه موسیقایی دست پیدا کنیم و میبینیم خوانندههای موسیقی ایرانی طی سالهای اخیر همان قدر که به آوازهای ایرانی مسلط هستند توانستهاند با همین فرمت و سازبندی آثاری را تولید کنند که دربرگیرنده ترکیبهای جدید است و این همان ریسکی است که من نیز به آن اعتقاد دارم اما می دانم عدهای هم روی همان ساختار قدیمی تعصب دارند.»
خواننده آلبوم «ماه و ماهی» افزود: «من در حوزه موسیقی اصیل ایرانی بسیار ریسک پذیر هستم کما اینکه آلبوم «ماه و ماهی» به نسبت انتشار آلبوم «شهر پریشانی» به عنوان یک اثر کاملا اصیل، نوعی دگرگونی در جنس موسیقی بود که به مخاطبان ارائه میدادم. من در آلبوم «وقت عاشقی» هم به صورت کاملا مشخص وارد فرمهایی در تنظیم و ترکیب موسیقی الکترونیک با موسیقی اصیل ایرانی شدم که امیدوارم مورد پسند مخاطبان قرار گیرد. مخاطب در آلبوم جدیدم علاوه بر اینکه با فضای متفاوتی به لحاظ تنظیم و ترکیب مواجه میشود در حوزه ترانه نیز با فضایی کاملا جدید روبه رو خواهد شد چراکه من در این اثر از کارهای ترانه سرایان دهه هفتادی تا آثار استاد بهمنی در کنار هم استفاده کردهام که میدانم با توجه به ریسکی که انجام گرفته میتواند با واکنشهای متفاوتی مواجه شود.»
اشرفزاده گفت: «ما در این آلبوم از تنظیم کنندههای مختلف در ردههای سنی مختلف با گرایشهای ژانری متفاوت استفاده کردیم، اما پایه اصلی کار موسیقی ایرانی است که دوست دارم مخاطبانش کودکان هشت ساله تا ردههای سنی بزرگسال باشد. ما برای تک تک مواضعی که به آن اشاره کردم، هدفگذاری کردیم و امیدوارم این تجربهها راههای بعدی را به ما نشان دهد. به هر حال این ریسک همیشه درست درنمی آید، اما تجربه کار در این حوزه به خودم انگیزه داد که بازهم در فضایی قدم بگذارم که میدانم منتقد هم دارد؛ منتقدانی که از سر دلسوزی به من گفتهاند «حیف است» و من در پاسخ این عزیزان به شعر استاد هوشنگ ابتهاج رجوع کرده و گفتهام «بر آسود زمینش بخور سود/ دریا شود آن رود که پیوسته روان است».»
این خواننده موسیقی ایرانی که روز ۲۴ آذر ماه تازهترین کنسرت خود را در مرکز همایشهای برج میلاد برگزار میکند، عنوان کرد: «برای جاری و پویا بودن نباید ترسید. من بر این باورم قطاری که حرکت میکند حتما بیشتر از قطاری که ایستاده ضربه میخورد، بنابراین انتقادها را با جان و دل میپذیرم و میدانم این نقدها از سر دلسوزی است. حجت اشرفزاده تا همین جا هم برای تاریخ زندگی خودش چند اثر به جا گذاشته و بر این باور است که این جاری و ساری بودن دست کم برای خودش ثابت شده است. هدف من، خواندن برای مردم بوده است که گاهی این خواندن به سمت اتفاقات سیاسی و اجتماعی رفته و گاهی هم به سمت روابط آدمها و عاشقانهها ولی من چنین تجربههایی را دوست دارم و در این مسیر خواهم ماند.»
57243