شبکه ایران نوشت:

عزت‌الله انتظامی بازیگر مطرح سینمای ایران در مورد جدید‌ترین بازی‌اش در فیلم «چهل سالگی» گفت: «این فیلم را ندیده‌ام ولی صحبت‌های خوبی راجع به آن شنیده‌ام. خوشحالم که این فیلم اثر خوبی شده است.»

عزت‌الله انتظامی بازیگر مطرح سینما بعد از شرکت در مراسمی که به پاس قدردانی از هفتاد سال فعالیت هنرمندانه او، همزمان با نمایش فیلم مستند بلند «... و آسمان آبی» در شهر ونکوور کانادا برگزار شد، به ایران بازگشته و فردا جدید‌ترین نقش‌آفرینی او روی پرده سینما خواهد بود.

مراسم نکوداشت انتظامی، روز 4 تیر ماه با حضور قاسم قلی‌پور تهیه‌کننده فیلم مستند «...و آسمان آبی» و جمعی از ایرانیان مقیم کانادا به دعوت دانشگاه SFU کانادا برگزار شد.

در این مراسم عزت‌الله انتظامی برای ایراد سخن و قدردانی از حضار به روی سن رفت. پس از آن طی مراسم ویژه‌ای که از سوی سرخپوستان محلی ونکوور اجرا شد، تندیس‌هایی چوبی به نام «Talking Sticks» که نماد قومی آنهاست به عزت‌الله انتظامی و قاسم قلی‌پور اهدا شد و سپس مستند « ... و آسمان آبی» به نمایش درآمد. فیلم « ... و آسمان آبی» مستندی به کارگردانی غزاله سلطانی است که زندگی عزت‌الله انتظامی را در 75 دقیقه به تصویر کشیده می‌کشد.

«چهل سالگی» عنوان فیلمی به کارگردانی علیرضا رئیسیان است که فردا 16 تیردر گروه سینمایی آزادی، به اکران عمومی درمی‌آید. این فیلم که در آن بازیگران مطرحی از جمله: لیلا حاتمی، محمدرضا فروتن و عزت‌الله انتظامی حضور دارند در بیست وهشتمین جشنواره فیلم فجر با استقبال بالایی مواجه شد و  روایتگر داستان عشق سودائی است که عقیم مانده و پس از 20 سال احیا می‌شود، اما در شرایطی که همه چیز تغییر کرده است.

منبع: شبکه‌ایران