به گزارش خبرآنلاین، پاککردن پرچم رژیم صهیونیستی از روی زمین جدیدترین حاشیهای بود که در هفتههای اخیر در دانشگاه علم و صنعت مشکلساز شد. پرچمی که توسط برخی دانشجویان در اعتراض به اقدامات غیرقانونی در دانشگاه برداشته و خوراک برخی دیگر از دانشجویان برای عکسکردن ماجرا شد.
ماجرا از این قرار بود که گروهی از دانشجویان انجمن اسلامی پرچم اسرائیل را کف زمین کشیده بودند و تعدادی از دانشجویان انجمن اسلامی آرمان آن را پاک کرده بودند و دانشجویان ارزشی با این توجیه که طرف مقابل از رژیم صهیونیستی دفاع کردهاند خواستار برخورد قانونی با آنها شده بودند. در صورتی دانشجویان انجمن اسلامی آرمان میگویند این کار تنها واکنشی به اقدامات غیرقانونی در دانشگاه بوده است.
انجمن اسلامی آرمان دانشجویان علم و صنعت در بیانیهای در واکنش به این اتفاق نوشتند: «این کار به تعبیری آب در آسیاب دشمن ریختن است؛ در صورتی که اقدام صورت گرفته تنها واکنشی نسبت به اقدامات غیرقانونی متعددی بوده است که در سالهای اخیر در سطح دانشگاه مشاهده شده است. ما دانشجویان امضا کننده این بیانیه نیز حمایت قاطع خود را از آرمانهای فلسطین و مردم آن اعلام میکنیم و انزجار خود را نسبت به سیاستهای ددمنشانه اسرائیل بیان میداریم.»
با این وجود مشکلاتی برای دانشجویانی که پرچم را پاک کرده بودند، به وجود آمد و گویا تاکید آنها بر اینکه چنین منظوری نداشتهاند، به نتیجه نرسیده است.
با این حال با توجه به اینکه این بیانیه را بیش از ۳۵۰ دانشجو امضا کردند، رئیس دانشگاه علم و صنعت که بهنظر میرسید باید حواشی پیش آمده را برطرف کند، به ایسنا (اینجا) گفت: «دانشگاه وظیفه قانونی برای دخالت در این مسئله را ندارد اما موضوع را جهت رسیدگی به نهادهای مربوطه ارجاع میدهد.»
اما محمدعلی برخورداری، رییس دانشگاه علم و صنعت در گفتوگو با خبرآنلاین با تاکید بر لزوم حل این مشکل را در داخل دانشگاه، درباره مصاحبهاش با ایسنا گفت: «من نگفتم که ربطی به دانشگاه ندارد و منظورم این نبوده است؛ بلکه گفتم رئیس دانشگاه اختیار و صلاحیت مجازات دانشجویان را ندارد و باید مراجع قانونی داخل دانشگاه که همان کمیته انضباطی است مراحل قانونی را طی کند. در واقع قانون برای رسیدگی به خطاهای احتمالی دانشجویان نهادهایی تعیین کرده و باید در داخل دانشگاه حل شود نه بیرون از دانشگاه.»
علاوه بر این مسئله، انتقادهای دیگری نیز از سوی دانشجویان به برخورداری وارد شده است. مواردی چون لغو سخنرانیها در مراسم ۱۶ آذر، اعتراض صنفی دانشجویان در خصوص قانون سنوات، بازنشستگی اجباری اساتید و .. دیگر مشکلاتی که دانشجویان مطرح میکنند.
رئیسی که چند روز اخیر در جایگاه خود ابقا شد و در واکنش به نقدها و اعتراضهای دانشجویان میگوید: «برای ۱۶ آذر سخنرانان بسیاری از تشکلهای دو طرف مجوز گرفتند و سخنرانی کردند و در زمان ریاست من هیچ استادی جز بر اساس قانون بازنشست نشده است. اگر فعالیت دانشجویی در شرایطی باشد که قانون در همه موارد رعایت شود، از دانشجویان حمایت میکنم و تلاش میکنم که به آن پایبند باشم.»
علم و صنعت از دانشگاههایی بود که دانشجویانش در جریان اعتراض به قانون سنوات تجمع کردند و توانستند سنوات را به ۹ ترم برسانند ولی چندی پیش این قانون دوباره تغییر کرده و به ۸ ترم رسیده است.
۴۲۲۳۸