میزان نوشت: پژمان بازغی در مورد عدم حضور فیلم «آهوی پیشونى سفید ۲» در این دوره از جشنواره فیلم فجر گفت: «جای خالی این فیلم امسال به شدت در جشنواره احساس خواهد شد.»

پژمان بازغی درباره شباهت ظاهرى خود با جانى دپ در فیلم «آهوی پیشونى سفید ۲»  گفت: «واقعیت گریم و شخصیت جانى دپ در فیلم «آهوی پیشونى سفید ۲» الگوى خوبى براى ما بود و این اتفاق تعمدی بود. البته این شباهت تنها ظاهرى است و در بازى تفاوت‌هاى زیادى وجود خواهد داشت.»

وى درباره حضور مداوم خود در جشنواره فیلم فجر اضافه کرد: «من به شدت جشنواره فیلم فجر را دوست دارم و در این سال‌ها سعى کرده‌ام همیشه با فیلمى متفاوت و ژانرى تازه به این جشنواره پا بگذارم. تلاش همیشگی من این بوده که بتوانم اتفاقات تازه‌ای را تجربه کنم و در همین راستا مخاطب را با نقش های جدیدی آشنا کنم.»

57241

منبع: میزان