تسنیم نوشت: رئیس مجلس به کمیسیون عمران مأموریت داد تا علل سقوط هواپیمای تهران-یاسوج را بررسی کند.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت عصر امروز(یکشنبه، 29 بهمن) پارلمان ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های جانباختگان سقوط هواپیما در محور تهران-یاسوج گفت: این حادثه، دردناک بود و نمایندگان مجلس هم به شدت از این موضوع متأثر هستند؛ هرچند که ما موضوع بررسی بودجه 97 را در مجلس داریم اما نمایندگان مجلس مکررا تماس داشتند و پیگیر علت این حادثه بوده‌اند.

وی افزود: لازم است کمیسیون عمران مجلس این حادثه سقوط هواپیما در سمیرم را به طور جدی ریشه‌یابی کرده و مشخص کند که ریشه این حوادث چیست.

رئیس مجلس همچنین در پایان ضمن ابراز همدردی با خانواده های جانباختگان پرواز تهران-یاسوج خاطرنشان کرد: از خداوند بزرگ آرزوی علو درجات برای آن سفر کرده‌ها را داریم اما حتما کمیسیون عمران این موضوع را پیگیری و نتیجه را اعلام کنند.

هواپیمای ATR72 متعلق به شرکت آسمان به شماره پروازی 3704 ساعت 8 صبح امروز پس از پرواز از فرودگاه مهر‌آباد و طی مسیر به سمت یاسوج در منطقه دناکوه سمیرم از رادار خارج شد و سقوط کرد که بر اثر این حادثه، 66 تن از مسافران، خدمه و کادر پروازی آن جان خود را از دست دادند.

2929