ایسنا به نقل از مسعودکرباسیان وزیر اقتصاد نوشت: بنگاه‌های اقتصادی از رکود خارج شده‌اند، رشد اقتصادی در اغلب بخش‌ها اعم از خودروسازی، فولاد و نظایر آن‌ها جریان دارد، بیکاری کاهش یافته و تورم هم که مدت‌هاست دو رقمی شده است.

Video/Audio Link

کرباسیان گفت: در سال گذشته رشد اقتصادی ۱۲.۵ درصد بوده و امسال این رشد به ۶.۵ تا ۷ درصد رسیده است که تا آخر سال این رقم بالاتر هم خواهد رفت.  

وی افزود: در مسکن، تولید، کشاورزی، معدن و ... رشد اتفاق افتاده است. از سوی دیگر تورم پایین بوده و رشد قیمت‌ها هم پایین بوده است. بنابراین نمی توان گفت اثر وضعی قیمت‌ها منجر به رشد شده است. در پاسخ به این سوال باید بگویم که خیر! این رشد تولید بوده که انجام شده است. از سوی دیگر باید بررسی کنیم که آیا بیکاری کاهش یافته است؟ اشتغال افزایش یافته است؟ اگر چنین وضعیتی وجود دارد نشان می دهد که ما رکود نداریم. 


Video/Audio Link

3535

منبع: ایسنا