مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان از کاهش 25 درصدی آسیب‌های اجتماعی در محیط‌های کار و تولید با اجرای طرح کاج خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، علی آشتاب اظهار کرد: طرح کاج پنج ساله است و هدف‌گذاری شده که در پایان آن 25 درصد آسیب‌های اجتماعی در محیط‌های کار و تولید کاهش پیدا کند.

وی ادامه داد: ضرورت اجرای این طرح صیانت از نیروی کار است و اعتقاد داریم اگر یک مجموعه تولیدی نیروی کار سالم داشته باشد از بهره‌وری بالایی برخوردار خواهد بود و به کاهش قیمت تمام شده محصول کمک می‌کند و هرچه از نیروی کار صیانت کنیم ثمره آن به واحدهای تولیدی و جامعه برمی‌گردد.

آشتاب اضافه کرد: اثرات صیانت از نیروی کار به سلامت خانواده و جامعه برمی‌گردد که ضرورت این مهم توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشخیص داده شد و در دو سال اخیر این طرح انجام شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان یادآور شد: جامعه هدف طرح کاج، بنگاه‌های اقتصادی بالای 50 نیروی کار است و در سطح استان 51 واحد شناسایی و برنامه‌های این طرح اجرا شده است.

وی اضافه کرد: 51 خانه بهداشت کارگری برای این واحدها احداث شده است، همچنین با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، سازمان بهزیستی و نیروی انتظامی، 129 کارگاه‌ آموزشی در شهرستان‌های مختلف استان برگزار کرده‌ایم.

آشتاب گفت: برای هر مجموعه تولیدی یک سفیر سلامت تعریف شده و با ارتباطی که این فرد با مجموعه کارگاه دارد اگر نیروی را در زمینه آسیب‌های اجتماعی شناسایی کند برنامه‌های پیشگیری و درمان را اجرا می‌کنیم که تا الان 4640 نفر مورد ارزیابی قرار گرفته و کارگاه آموزشی برگزار و کارت سلامت زندگی برای آنان صادر شده است.

وی یادآور شد: از منابع داخلی خودمان بالغ بر 80 میلیون تومان برای این کارها هزینه کرده‌ایم و این در حالیست که سال 95 حدود پنج میلیون تومان به ما اعتبار اختصاص دادند اما امسال انتظار داریم این اعتبار بیشتر شود.

46

منبع: خبرآنلاین