به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کنسرت سبزوار فرزاد فرزین که قرار بود جمعه 18 اسفند طی دو سانس در سالن شهید چمران سبزوار برگزار شود و بلیتهای آن نیز به فروش رفته بود، چند ساعت پیش از آغاز برنامه از سوی دادستانی لغو شد.
فرزین ضمن انتشار فیلم کوتاهی در جمع مخاطبانش در سبزوار گفت: ما به همراه گروه شوک در سبزوار هستیم. باتوجه به اینکه برنامه از سوی ارشاد سبزوار دوباره تایید شده بود، متاسفانه از طرف دادستانی ظاهرا این برنامه لغو شد. به هر حال ما آمده بودیم این برنامه را برگزار کنیم و به عشق دوستانی که در اینجا هستند، حضور پیدا کردیم. انشاءالله فرصتی باشد که در خدمتشان باشیم.
این در حالی است که محمد علیآبادی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سبزوار در سخنانی اعلام کرده بود که اجرای صحنهای موسیقی فرزاد فرزین در سبزوار لغو نشده است.
علیآبادی درضمن هرگونه مصاحبه درخصوص اعلام لغو این اجرا را تکذیب کرد و اظهار کرده بود: «مباحثی در خصوص نحوه اجرا و فروش بلیت توسط موسسه بوده که درصدد رفع این مشکل هستیم. اجرای صحنهای که مجوز داشته باشد در چارچوب مقررات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام میشود و منع قانونی برای این اجرا وجود ندارد.»
58243