ما همچون گذشته بر اساس دستورالعمل‌های خود این طرح را اجرا می‌کنیم اما اینکه پکیج خاصی به ما ارائه شده باشد، هنوز به پلیس تهران بزرگ چیزی ارائه نشده است.

ایلنا نوشت:

در حاشیه همایش ملی امنیت و انضباط اجتماعی فرمانده انتظامی تهران‌بزرگ درباره عملکرد سال گذشته پلیس گفت: در سال گذشته نیز مبحث رفتاری پلیس بر طبق بحث امنیت اجتماعی بوده است.

سردار حسین ساجدی‌نیا افزود: محله‌محوری یکی از موضوعات مورد بحث ما بوده است و بر طبق آن طرح فراخوان مقالات این همایش صادر شد. 268 مقاله برای این همایش ارسال شد و استقبال خوبی از طریق مسئولین به عمل آمد. در ابتدای همایش هر یک در خصوص امنیت اجتماعی صحبت کردند.

ساجدی‌نیا درباره خط بی‌آر‌تی چمران گفت: شاید ایجاد خط بی‌آر‌تی در اتوبان چمران باعث کند شدن ترافیک اتوبان شود ولی از آنجایی که اولویت تردد با وسایل نقلیه عمومی است، ما با اضافه کردن یک لاین به اتوبان چمران در سال گذشته توانستیم مجوز اجرای خط بی‌آرتی را بگیریم.

فرمانده انتظامی تهران‌بزرگ درباره طرح عفاف و حجاب گفت: ما همچون گذشته بر اساس دستورالعمل‌های خود این طرح را اجرا می‌کنیم اما اینکه پکیج خاصی به ما ارائه شده باشد، هنوز به پلیس تهران بزرگ چیزی ارائه نشده است.

منبع: ایلنا

برچسب‌ها