ایسنا نوشت:

کوچک‌ترین نویسنده ایران با بیان دغدغه‌های خود، از انتشار آثار جدیدش خبر داد. ملیکا گلی - نویسنده 11ساله مشهدی از انتشار شش اثر جدید خود خبر داد و عناوین آن را «می‌خواهم چه‌کاره شوم»، «پول‌ها»، «تصمیم ماهی‌ها»، «خانم فیل»، «خانم قو»، «خانم رباط»، «گنجشک‌ها و کلاغ‌ها» و «عروسک شکمو» برشمرد.

این نویسنده‌ی کوچک و موفق، معتقد است: «تمام کودکان ایرانی، استعداد خوبی دارند؛ اما متأسفانه از این استعداد به‌خوبی استفاده نمی‌شود. کودکان زیادی دست‌فروشی می‌کنند و کسی از آن‌ها حمایت نمی‌کند؛ در حالی‌که آن‌ها سرمایه‌های کشور ما هستند.

گلی با اشاره به نامه‌ای که برای رییس‌جمهور نوشته است، خاطرنشان کرد: از رییس‌جمهور درخواست کرده‌ام‌ مقداری از مالیات مغازه‌ها را به پرورشگاه‌ها و بچه‌های یتیم یا معلول همان شهر اختصاص دهند تا با این کار هیچ کودک دست‌فروشی در خیابان‌ها کار نکند.

کوچک‌ترین واقف جهان تأکید کرد: باید به فکر این کودکان بود؛ زیرا هر کدام از آن‌ها دارای استعدادهای زیادی هستند و کار زیاد برای این کودکان بسیار سخت و مضر است؛ آیا خود مسئولان حاضرند به جای آن‌ها فقط چند ساعت در هوای سرد یا گرم کار کنند.

وی بار دیگر با تأکید بر اینکه هدف از وقف آثارش، کمک به کودکان بی‌سرپرست است، ابراز کرد: تمام آثارم را برای بچه‌های بی‌سرپرست وقف کردم تا بتوانند زندگی بهتری داشته باشند، درس بخوانند و خوشحال باشند و امیدوار بودم که از سوی مسئولان یا افراد متمول نیز کمکی صورت بگیرد، هر چند اتفاقی نیفتاد.

وی با بیان این‌که برای دست یافتن به جایزه نوبل در تلاش و تکاپو هستم، خاطرنشان کرد: برای رسیدن به این هدف و دست یافتن به موفقیت‌های جهانی، آن‌چنان که شایسته ادبیات ایران است، بسیار تلاش می‌کنم تا بتوانم جایزه ادبی نوبل را کسب کنم.

گلی در ادامه گفت: باید قدر و ارزش هنرمندان بزرگی چون مهدی آذریزدی، مهدی اخوان ثالث و ... را بدانیم و همواره از این بزرگان یاد کنیم. متأسفانه اکنون برای شاعر بزرگی چون اخوان ثالث هیچ کاری صورت نمی‌گیرد و مقبره اخوان ساخته شده است؛ اما نصب نمی شود و برای من همواره بازسازی مقبره اخوان دغدغه مهمی بوده است.

در ادامه، محمد گلی - پدر ملیکا گلی - از قرارداد ساخت مجموعه عروسکی قصه‌های خاله ملیکا خبر داد و اظهار کرد: فیلم‌نامه عروسکی خاله ملیکا بر اساس سه اثر ملیکا به سفارش شرکت ویدیویی رسانه پارسیان نوشته شده است و ساخت این مجموعه به زودی کلید خواهد خورد.

ملیکا گلی نویسندگی را از هشت‌سالگی آغاز کرده است و در طول روز حدود یک و نیم ساعت مطالعه دارد و علاوه بر داستان‌نویسی، خاطرات روزانه خود را نیز می‌نویسد. او هر پنج‌شنبه برای رادیو بین‌المللی صدای آشنا برنامه اجرا می کند. در همایش تجلیل از بانوان فرهنگ قرآنی که هم‌زمان با بیست‌وهفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم به همت سازمان اوقاف و مور خیریه در محل سالن اجلاس سران اسلامی تهران برگزار شد، از ملیکا گلی تجلیل شد. در این مراسم ملیکا گلی به عنوان خردسال‌ترین واقف جهان و مؤلف 14 کتاب و برگزیده چندین جشنواره فرهنگی - هنری، پس از دریافت هدیه خود، آن را برای کشف و شکوفایی استعدادهای خدادادی کودکان بی‌سرپرست و یا بی‌بضاعت وقف کرد.

منبع: ایسنا