سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای اجرای طرح نوروزی ۹۷ اورژانس ۱۱۵ این استان تا صبح سیزدهمین روز از فروردین ماه سال جاری دوهزار و ۱۰۹ ماموریت توسط تکنسین های اورژانس انجام شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، دکتر فرامرز شاهین  تعداد مصدومین تصادفی طی این مدت را ۵۵۸ نفر اعلام کرد و افزود: متاسفانه ۱۲ نفر نيز جان خود را از دست دادند.
وی، آمار ترومای غیر تصادفی و مسمومیت با مونوکسيدکربن را به ترتيب ۶۰۳ و ۲۰ نفر اعلام کرد.
به گفته دکتر شاهین، ۳۹۵ ایستگاه سلامت طی این مدت در سطح استان به هم استانیان و مسافرين نوروزي خدمت ارائه نمودند.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان در ادامه به آمار طرح نوروزي ۹۷ اورژانس ۱۱۵ در ۱۲فروردين اشاره داشت و افزود: در اين روز ۱۴۹ ماموريت انجام شد.

دکتر شاهین افزود: علی رغم توصیه های فراوان در خصوص جلوگیري از حوادث جاده اي همچنان ۴۸ نفر در اثر بروز چنين حوادثي در اين روز مصدوم شدند.
به گفته وی، خوشبختانه ‌این حوادث فوتی برجای نگذاشت.
دکتر شاهین ، آمار ترومای غیر تصادفی در دوازدهمین روز از فروردين ماه جاري را ۶۵ مورد اعلام کرد و اظهار داشت: تعداد مسموميت با گاز مونوکسيد کربن نيز ۴ نفر گزارش شد.
وی در ادامه، آمار مراجعین به بیمارستان های استان چهارمحال و بختیاري در روز ۱۲ فروردين را دوهزار و ۹۸ مورد اعلام کرد و افزود: از اين تعداد ۳۷۴ نفر بستري و يکهزار و ۷۲۴ نفر سرپايي مداوا شدند.
به گفته وی، در این روز ۲۵ ایستگاه سلامت در سطح استان فعال و ۱۰ تیم بازدید کننده بهداشتي کار بازديد از پايگاه ها را بر عهده داشتند.

46

منبع: khabaronline