میوه نارس انبه ترشمزه است و برای ساختن ترشی و سس غذا از آن استفاده میشود، یا اینکه پوست آن را تراشیده و مغز آن را قطعهقطعه میکنند و به آن نمک میزنند و در معرض آفتاب قرار میدهند تا خشک شود. بهرهدهی یک درخت از ۷۰۰ عدد تا ۲۰۰۰ عدد است، یعنی هر درخت حدود ۱۲۰ کیلوگرم محصول میدهد. برداشت میوه انبه در باغات هرمزگان آغاز شده است و حدود ۳۰ درصد محصول انبه از اوایل اردیبهشت بهصورت سبز برداشت میشود و بخش دیگر آن از نیمه دوم خردادماه رسیده برداشت میشود. انبه که از آن بهعنوان سلطان میوهها یاد میشود، میوهای خوش طمع، خوشخوراک و مقوی است.
منبع: ایسنا
61282