سیاوش رضوانی مدیر بندرامیرآباد به مناسبت ۲۵ ژوئن روز جهانی دریانورد ، با حضور در منطقه عملیاتی بندرامیرآباد از دریانوردان شناورهای مستقر در اسکله ها تقدیر کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از بهشهر ، مدیر بندرامیرآباد با بیان اینکه دریا یکی از اصلی ترین راه ها جهت حمل کالا در کشور است گفت بیش از ۹۰ درصد حمل و نقل کالا از طریق دریا انجام می شود.

رضوانی با اشاره به اینکه سازمان جهانی دریانوردی (آیمو) شعار روزجهانی دریانورد سال ۲۰۱۸ را " حمایت از سلامت دریانوردان " نامگذاری کرده است افزود قسمت ایمنی و بهداشت بندرامیرآباد با سابقه دارا بودن رتبه برتر در بین بنادرکشور ، به طور مداوم دوره های ایمنی را بر اساس کنوانسیون های بین المللی و استانداردهای روز دنیا برگزار می نماید.

وی در پایان ضمن ادای احترام به شهدای سانچی ، آن ها را مظهر جانفشانی دریانوردان برشمرد و بر رسیدگی هرچه بیشتر به دریانوردان به عنوان یکی از مشاغل سخت و پرخطر تآکید کرد.

 

46

 

منبع: khabaronline