آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان ظهر روز نیمه شعبان در مسجد جمکران سخنرانی کرد.


مهمترین بخشهای سخنرانی دبیر شورای نگهبان که خبرگزاری ایلنا منتشر کرده به شرح زیر است:

  • دشمنی ظالمان مخالف عدالت تنها مختص به امام زمان(عج) نیست، بلکه در طول تاریخ، هرکسی که در راستای عدالت گام برداشت، همه ظالمان به جنگ او آمدند، تا این که خداوند امام خمینی(ره) را به ما داد و همان اندیشه‌ای که فرعون برای حضرت موسی(ع) داشت، ظالمان و مستکبران برای امام راحل داشتند، اما خدا همانگونه که محافظ موسی(ع) از خطرات بود، محافظ امام و انقلاب او بود.
  • واقعه صحرای طبس که یک مدد الهی بزرگ بود، نشان داد که خداوند خودش محافظ انقلاب است، و این امدادهای غیبی همواره در طول تاریخ انقلاب سابقه داشته است.
  • در حادثه انفجار مسجد ابوذر تهران که برای رهبر معظم انقلاب  پیش آمد، تمام دکترها از رهبر معظم انقلاب قطع امید کرده بودند و حتی خود رهبر معظم انقلاب، باورشان نمی شد زنده بمانند، اما خداوند با مددهای خاص و همیشگی اش، ایشان را ذخیره ای برای روز مبادا قرار داد.
  • به همین دلیل در زمانی که امام خمینی(ره) رحلت کرد، خداوند متعال، سمت رهبری انقلاب را بر مقام معظم رهبری محول کرد و ایشان، مأمور شد از طرف خداوند، که این انقلاب را و این نظام را و این راه علی(ع) را حفظ کند و ادامه دهد. 
  •  در مورد مقام معظم رهبری هم، از آغاز 21سال رهبری ایشان، فتنه‌های داخلی و خارجی فراوانی شروع شد که رذیلانه ترین و خبیثانه ترین آن ها فتنه88 بود.
  • من می‌گویم، خدایا به حق صاحب الزمان(عج)، انتقام بچه های مسلمانی که این ها(سران فتنه)، یا کشتند و یا بلا به سرشان آوردند، یا فریب دادند، خدایا انتقام این ها را از سران فتنه بگیر. 
  • علاوه بر فتنه عظیم88، در طول رهبری آیت الله العظمی خامنه ای، فتنه های دیگری هم ایجاد شد که حتی چندین بار تا حد سقوط نظام رفتیم، اما همان خدایی که نگاهبان انقلاب در واقعه صحرای طبس بود، باز هم انقلاب را حفظ کرد.
  • در فتنه اخیر، سران فتنه با کمک آمریکایی ها فتنه ای را برپا کردند و مطمئن بودند که با کمک آمریکا دیگر کار انقلاب تمام می شود و چیزی برای نظام باقی نمی ماند، چرا که جنگ نرم است و این گونه مردم از نظام می برند و نظام وقتی مردم را نداشت، خود به خود سقوط می کند. 
  •  من سندی را به دست آوردم که آمریکایی ها یک میلیارد دلار از طریق افراد سعودی که هم اکنون عامل آمریکا در کشور های منطقه هستند، به سران فتنه دادند و همین سعودی ها که به نمایندگی آمریکا صحبت می کردند، گفتند، اگر توانستید نظام را منقرض کنید، تا پنجاه میلیارد دلار دیگر را هم می دهیم، اما خداوند این فتنه را به دست بندگان صالحش خاموش کرد. 
  •  عربستان سعودی نوکر سرسپرده آمریکاست و ذلیلانه از آن اطاعت می کند اما آن حکومتی که در دنیا روی پای خودش ایستاده و با قدرت و عزت، شعار مرگ بر آمریکا را سر می دهد، آن حکومت اسلامی ایران است. 
  •  ادعای دروغ ملاقات امام زمان(عج) به قدری زیاد شده است که حتی عده ای دیدار امام زمان(عج) را به کل منکر می شوند، اما در کنار تمام این دروغ ها عده ای به خدمت امام زمان(عج) مشرف شدند، که یکی از آن ها شخصی به نام میرجهانی بود که من هم او را دیده‌ام.
  • سرنوشت امام زمان(عج) از جهات مختلف از جمله نحوه ولادت، شبیه حضرت موسی(ع) است.اگر همانند فیلمی که برای حضرت یوسف(ع) ساخته شد، برای حضرت موسی(ع) ساخته شود، برای مردم صد برابر جالب‌تر خواهد بود.
منبع: بدون منبع