قسمتی از «خندوانه» که در آن جناب‌خان مشکلات صیادان جنوب کشور را مطرح و از حضور کشتی‌های ماهیگیری چینی در خلیج فارس و دریای عمان انتقاد می‌کند، در پخش اصلی این برنامه سانسور شد.

 

Video/Audio Link

 

 

 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در بازپخش برنامه جمعه‌شب «خندوانه»، بخش سانسور شده آن روی آنتن رفت. در این بخش از «خندوانه»، جناب‌خان از رضا رشیدپور درخواست می‌کند تا معضلی را که ماهیگیران جنوب کشورمان با آن روبرو هستند، در برنامه «حالا خورشید» مورد بررسی و پیگیری قرار دهد.

جناب‌خان (محمد بحرانی) که همیشه کوشیده تا به زبان طنز به مشکلات و مسائل مردم بپردازد، گاهی برای انجام این کار به دردسر می‌افتد. از جمله اشاره او به کشتی‌های ماهیگیری چینی در آب‌های جنوب کشور، در پخش اصلی و شبانگاهی «خندوانه» سانسور شد و تنها در بازپخش روی آنتن رفت.  

57243

 

منبع: خبرآنلاین